Ansamblu Rezidential Vila Magurele ilfov vs UNAVIA Imobiliare Berceni

Pana acum am comparat casele de vanzare din UNAVIA Imobiliare comuna Berceni cu ansambluri rezidentiale din zona Pipera Voluntari. Data trecuta deex am comparat Pipera Residential Park vs UNAVIA .. un ansamblu rezidential din Pipera cu UNAVIA din comuna Berceni. Acum sa continuam sa traversam alte zone de langa Bucuresti si sa vizitam alte complexe rezidentiale pe care sa le comparam cu casele UNAVIA. Ajungem in Magurele, judetul Ilfov la ansamblu rezidential Vile Magurele.  Ca localizare din Magurele , Ilfov pana in centrul Bucurestiului per Google Maps ia 24 minute.. asemenator cat ia din UNAVIA imobiliare pana in centru.  Problema esta insa ca din Magurele pana la prima statia de Metrou ti ar lua foarte mult timp.. nici nu putem zice care este cea mai aproape dar ca timp ti ar lua in excess de 20 minute. UNAVIA imobiliare este localizata langa statia de metrou IMGB deci este o diferenta la rubrica locatie.

In cea ce priveste materialele de constructii , ansamblu rezidential Vila Magurele ofera urmatoarele.  In mare se aseamana cele oferite de casele de vanzare in UNAVIA imobiliare.. dar nu vedem ce materiale de acoperis, daca se ofera parchet, ce usi sau daca ofera faiante .. nu putem compara cu UNAVIA imobiliare.

vila magurele

vila magurele

vila magurele

Ce da putem compara este pretul. Ansamblu Rezidential Vile Magarule din Magurele Ilfov, are case incepand la 84,000 EURO PLUS TVA pentru locuinte cu gradini / curti de o marime aproape la jumatate de cele pe care UNAVIA Imobiliare ofera in comuna Berceni.   Ca metrii construiti casele din ansamblu rezidential Vile Magurele au approximativ aceasi marime ca cele din UNAVIA imobiliare…

ansamblu vila magurele

ansamblu vila magurele

Vilele in ansamblul rezidential Vile Magurele au teren comun.. nu gradini individuale.. numai cateva duplexuri au gradini individuale.. PRECIS pretul lor este mai mare decat cel afisat sus ,, cel de 84,000 Euro plus TVA.  Deci diferenta de pret pentru vilele din Magurele Ilfov este mult mai mare comparand duplex cu duplex,, cele din Vile Magurele cu cele din proiectul Unavia Imobiliare.  Desi Unavia imobiliare este localizat mai bine , mai ales langa Metrou, proiectul ofera parc pentru copii,, .. si totul la un pret mai mic.
vile magurele fara curte

vile magurele fara curte

Comparatia este subiectiva dar speram ca ajutam cu deciziile dmnv in cea ce priveste proiectul, ansamblul rezidential unde cautati casa dmnv.

Cu orice intrebare va rugam sa va inregistrati mai jos.

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

Recommended Posts