Apartamente / Case de vanzare Bucuresti vs UNAVIA Imobiliare 3 din 3

In posturile precedente am comparat preturile, locatiile, amenajarile, materialele de constructii folosite in diferite proiecte in Bucuresti si in imprejurari.

1) Am fost in Pipera si Voluntari si am comparat proiectele rezidentiale de acolo cu case noi de vanzare din UNAVIA comuna Berceni.
2) Am fost si in zonele din Berceni, la 8 minute de casele noi din UNAVIA si am comparat acestea cu apartamente noi de vanzare.
3) Am fost si in alte zone in Ilfov si tot asa am comparat case si proiecte rezidentiale cu cele din proiectul UNAVIA din comuna Berceni.

Acest post este ultimul in acest sir lung de comparatii.. obiectivul nostru este sa va ajutam sa faceti cea mai buna decizie pentru dmnv. Noi credem ca meritam sa ne vizitati pentru ca avem, credem noi, cea mai buna oferta de pe piata, cand comparam ce primiti ca valoare, materiale folosite, locatie, amenajari, finisaje contra pretul casei. Acest ultim post o sa includa cateva proiecte de case noi si cateva proiecte de apartamente noi din zone in aproprierea proiectului UNAVIA si sa vedem ce primiti pentru ce celtuiti.

In urmatoarea imagine cateva proiecte de case si apartamente sunt listate in Popesti Leordeni si zona Berceni.. toate acestea sunt la minute cu masina de proiectul de case noi UNAVIA. Si ce objservam? pretul sare la ochi. In Popesti Leordeni o casa cu curte mica cat o cutie de chibrituri este la 73,000 euro!   Despre celelalte oferte preturile sunt duple sau mai mari .. si tot asa nu primesti nici macar la fel ce primesti in casele din UNAVIA. nu curtea, nu amenajarile, nu aerul liber, nu lacul .. doar un pret mare. Asta da .

prezinta pret pentru case si apartamente locate langa Berceni

imagine preturi case langa berceni

Mai incercam si mai cautam.. in Oltenitei, Popesti Leordeni, Bragadiru si zona Berceni preturi pentru case in complexe.. cum sa zic? Va place cum cele de pe Aparatorii Patriei arata la 82,000 Euro? cu curticele mici de chibrit? Sau la Brigadiru 69,900 EURO tot asa o curte mica ? cu ce amenajari?
prezinta preturi pentru case in Berceni si Popesti Leordeni

Imagine preturi case langa Berceni 2

Si  inca incercam. dar din pacate nu gasim ceva mai bun la pret mai ieftin. Zona Berceni 135,000 pentru o casa cu P+1+Pod exact ce casele din UNAVIA ofera. in Popesti Leordeni vila la 690,000 .. pai cu pretul asta cumperi 12-13 case in UNAVIA si iti muti tot neamul. Vila in Popesti Leordeni iarasi 350,000 Euro.. si zona este la cateva minute de proiectul rezidential UNAVIA. Si va intreb! primiti acolo plaja la lac? parc pentru copii?? o sa aiba acolo piscina si centru civic cum dorim noi sa construim ? .. Raspunsul este categoric NU.
prezinta preturi case noi in popesti leordeni si berceni

imagine preturi case popesti leordeni 3

Deci aici se inchide capitolul comparatie. De acum posturile o sa fie pozitive si o sa va ajute cum sa comparati credite, si alte teme imobiliare de valoare. MERSI pentru ca ati mers cu noi pe acest traseu de comparatii si deacum cautam drumul nostru. Se numeste:  UNAVIA Imobiliare.

Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

Recommended Posts