Apartamente de vanzare Bucuresti vs UNAVIA Imobiliare 1 din 3

Ultima oara am cumparat Ansamblu Vila Magurele vs Unavia. Pana acum defapt am comparat proiecte de case / vile cu proiectul UNAVIA tot de case/ vile. Comparatiile au curprins materialele de constructii folosite, distantele de la Metrou si centrul orasului Bucuresti, finisaje, amenajarile si bineinteles pretul per casa. Ce am ovservat, sper toti care au citit paginile au observat deasemenea, este ca pentru aceasi calitate de casa, la aceasi distanta de Metrou / Centru , platesti in UNAVIA din comuna Berceni, cel putin 30% mai putin .. adica 25,000 EURO cel putin mai putin decat in zone ca precum Magurele. Daca comparam cu Pipera, Otopeni, Voluntari UNAVIA are preturile la jumatate de pret,, adica 50,000 de euro mai putin CEL PUTIN!

Acum incercam sa comparam oferta din Unavia cu apartamente de vanzare, din blocuri noi, din zona Berceni.. distanta cu masina de cateva minute. Deci ansambluri rezidentiale Bucuresti, de apartamente de vanzare, zona Berceni vs ansambluri rezidentiale de case din Comuna Berceni ilfov.  Primul ansamblu residential de apartamente in blocuri noi la care ne oprim este Family Residence in Berceni langa statia de metrou Dimitrie Leonida

family residence

family residence

Ce observam imediat este pretul . Pentru un apartament cu 3 camere in bloc nou pretul este de 65,000 Euro.  Ca materiale de constructie noi credem ca dotarile noastre sunt mai calitative decat cele din Family Residence.

In aceeasi zona se afla alt ansamblu residential de apartamente de lux, Galaxy Residence, in Zona Metalurgiei . Aici preturile sun 69,500 Euro pentru un apartament de 3 camere.  Ansamblu residential UNAVIA iti ofera mai multe camere, gradina, si facilitati la un pret mult mai avantajos.. . Distanta intre Unavia si Galaxy Residence cu masina este 10-15 minute. Daca ne uitam la materiale de constructie si finisaje folosite de proiectul residential Galaxy Residence observam ca lafel ca si UNAVIA ei ofera parchet de 8mm, usa metalica la intrare, zidarie din caramida, centrala proprie, gresie si faianta de calitate. Totul arata asemanator numai ca casele UNAVIA ofera mai mult (gradina, balcoane, terasa, plaja la lac, mai multe camere) pentru un pret mai mic

proiect residential galaxy

proiect residential galaxy

In aceeasi zona, in apropriere de statia de metrou Dimitrie Leonida o distanta de 12-15 minute cu masina de ansamblul rezidential UNAVIA se afla proiectul rezidential de blocuri noi Corvaris.
proiect rezidential corvaris

proiect rezidential corvaris

Imediat overservam pretul apartamentelor la vanzare cu 3 camere: 65,000 Euro.  Ne uitam la finisaje si materiale si vedem ca Corvaris ca si proiectul rezidential UNAVIA ofera parchet, gresie, faianta, calorifere de otel si toate cele. Noi credem ca casele UNAVIA au aceasi calitate de finisaje sau mai inalta decat cele din Corvaris.. bineinteles casele din UNAVIA ofera mai mult dar cu un pret mai bun.

Un alt proiect in aceeasi zona, Grand Arena Mall, Berceni, este proiectul rezidential Family Residence Brancoveanu.  Apartamente noi de vanzare, cu 3 camere incep de la 61,800 de Euro,, proiectul de case de vanzare UNAVIA este la numai 10-15 minute distanta.

 

proiect rezidential family brancoveanu

proiect rezidential family brancoveanu

Apartamentele de vanzare din proiectul rezidential Family Brancoveanu nu ofera finisaje de lux ca si proiectul UNAVIA si alte proiecte de apartamente mentinute mai sus, si deaceea este mai ieftin decat alte proiecte .. dar inca mult mai scump decat casele din UNAVIA.

Continuam data viitoare cu alte comparatii dintre casele din proiectul UNAVIA si apartamente de vanzare cu 3 camere.. speram ca aceasta comparative va ajuta cu deciziile dmnv.

Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

Recommended Posts