Apartamente de vanzare Bucuresti vs UNAVIA Imobiliare 2 din 3

Data trecuta am comparat proiecte de apartamente de vanzare bucuresti vs Unavia imobiliare . Ne am axat special pe zona Berceni, care este la distanta de 7-10 minute de proiectul rezidential de case UNAVIA.  Stam tot in zona Berceni si coninuam sa comparam cateva alte proiecte rezidentiala de apartamente noi cu proiectul de case UNAVIA. Primul proiect de apartamente este My Home Residence Berceni.  Va place cum arata? Mai mult decat casa cu gradina si parc pentru copii si tot in UNAVIA? Intradevar proiectul este foarte aproape de Metrou dar din UNAVIA, Comuna Berceni poti ajunge in zona in cateva minute.

 

my home residence berceni

my home residence berceni

Daca ne uitam la pret, un apartament de 3 camere in proiectul my home residence berceni se vinde cu 71,500 Euro! vroiam sa zic.. esti N.. UN? pai cum sa dai 71,500EU pentru un apartament cand ai casa cu curte mai mare.. DUBLA defapt decat apartamentul de 3 camere din my home residence berceni .. si casa ta din UNAVIA e mai buna la pret! Despre  ce vorbim noi?  Are parchet, centrala proprie, calorifere, tamplarie PVC, geam termopan, gresie si faianta,, tot ce are si proiectul UNAVIA.  Ar fi bine sa va uitati la lista de Amenajari Finisaje al proiectului UNAVIA si sa comparati.

Bine mergem inainte la Appolo Residence Berceni, un alt proiect de apartamente de vanzare, apartamente noi, in zona Berceni.. uitati asa arata

appolo residence berceni

appolo residence berceni

Arata ca un cartier foarte aglomerat… se vede ca unilor le place sa traiasca in aglomeratie.

appolo residence berceni 2

appolo residence berceni 2

Trecem peste reclame si tot si ajungem la pret. 3 camere in proiect de apartamente de vanzare bucuresti, proiect rezidential appolo residence berceni, costa 63,000 .. in UNAVIA casele sunt mult mai avantajoase.

Mergem inainte si intalnim alt proiect de apartamente de vanzare in Berceni.. Look Residence Berceni

look-residence-berceni

look-residence-berceni

Arata ca un bloc. cu culori care in catva timp o sa se demodeze si o sa arate nashpa. In fine.. mergem la pret si finisaje.
look-residence-berceni2

look-residence-berceni2

3 camere in ansamblu rezidential,   de apartamente de vanzare,  Look Residence din Berceni, Bucuresti este 59,900 .. apartamentul neto fiti atenti fara balcon este de aproximativ 60 metri! balconul este la fel de mare ca apartamentul aproape ! oh my God! deci in 60 metri sunt 3 camere? marimea unei garsionere de pe vremuri avea undeva la 50 de metrii.. acum aceasi marime are 3 camere. ?  Sub bloc o sa fie spatii comerciale.. cine stie ce comert o sa fie facut acolo? Mirosurile shaormerii te-ar coafa? Ca finisaje parchet si toate cele UNAVIA la 7-8 minute tot le ofera dar in UNAVIA oferim o casa mult mai mare aproape dublu la metraj, curte mare si facilitati de lux .. plaja, parc pentru copii la pret extraordinar!!!

Deci am incercat sa gasim o oferta mai buna decat UNAVIA, proiect de case de vanzare din Comuna Berceni.. dar tot nu am reusit sa gasim. Mai incercam incodata .. poate ne lasam de atatea comparatii…
Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

Recommended Posts