Comparam ansambluri rezidentiale Avangarde Forest / UNAVIA Imobiliare

Data trecuta am comparat Proiect Jasmin Garden vs Case UNAVIA — azi ramanem in aceasi zona , Pipera Voluntari. Aici am gasit alt ansamblu rezidential Avangarde Forest.  Sa vedem mai indeaproape ce se ofera la ansamblu rezidential Avangarde:

avantgarden

avantgarden

Mergem la cea mai ieftina oferta care cum se vede include 2 Locuri de parcare, loc de jaoca, P+E+M, teren total 117-208 metrii si wow! centrala proprie si scara din lemn masiv. OK. ok.. sa comparam cu UNAVIA Imobiliare.. santeti pregatiti?
UNAVIA Imobiliare din Comuna Berceni ofera 2 locuri de parcare in incinta gradinii care este aproape dublu decat cel de la complexul rezidential Avangarde. In fata casei mai aveti cat loc doriti pentru parcare pentru dmnv si musafirii dmnv. Nu santeti atat de constransi in cate locuri de parcare puteti folosi.. nici macar nu putem sa ne imaginem cum se locuieste intrun complex in care esti ingradit in numarul de parcari.  mai departe, UNAVIA Imobiliare ofera deasemenea centrala proprie si scara interioara .. nu din lemn masiv dar din MARMURA. De ce nu lemn masiv? pentru ca totusi se uzeaza.. Marmura ramane mai mult timp.  Despre loc de joaca pentru copii bineinteles complex rezidential de vile UNAVIA Imobiliare comuna Berceni dezvolta un PARC de joaca pentru copii .. in mijloacul unei oaze naturale .  Dar trebuie sa aflam mai multe despre proiect pentru sa completam comparatia.
avangarde forest

avangarde forest

Cu cat aflam mai multe cu cat dezamagirea creste.. O sa ne intrebi dar de ce? Pai uite de ce.. Curtea libera defapt este numai de 44-80 metri. UNAVIA imobiliare ofera o curte de cel putin 3 ori mai mare. intre 3-5 ori mai mare. Mergem mai departe.. Amenajari, Finisaje.. parchet.. si UNAVIA Imobiliare ofera, EXACT aceasi marime. pardoseli, vopsitarie, placi ceramice.. toate acestea si UNAVIA ofera. Uitativa insa la imaginea de mai jos.. din living vedeti jur in prejur alte case in Avangarde Forest.. alte acoperise. Din complexul rezidential UNAVIA vedeti lacurile .. da sant 2 . e o diferenta.  Acum inca ceva bate la ochi. .din imaginea de mai sus, proiectul rezidential Avangarde defapt este ca un mic bloc.. nu pare asa? UNAVIA Imobiliare vinde CASE VILA stil duplex. nu legate la infinit care duc la bloc. UNAVIA va ofera o casa. MARE DIFERENTA
avangarde residence

avangarde residence

Sa facem si o comparatie de amplasament, dintre cele doua ansambluri rezidentiale, distante din centru si distanta de la metrou. Pe google maps de la Avangarde Forest pana la Universitate in centru ia 24 min cu masina. Asemenator cat ia de la casele UNAVIA din comuna Berceni.  De la Avangarde Forest pana in metrou ia 11 minute .. tot aceasi distanta aproximativ cat ti ar lua din UNAVIA pana la statia de metrou IMGB.

In concluzie, comparand cele douat ansambluri rezidentiale, proiectul rezidential Avangarde Forest iti ofera o curte mult mai mica si cu restrangeri mari la numarul de parcari .. si materiale si finisaje de aceasi calitate cu cele oferite de UNAVIA imobiliare. Deasemenea locatia comparativa a celor doua proiecte rezidentiale, de metrou si centrul Bucurestiului este aceiasi.  Ok cat ar costa casa prezentata mai sus in complex rezidential Avangarde Forest? cea care defapt e mai mult un bloc decat o casa, cu curte mult mai mica decat cele din UNAVIA?

avantgarden pret

avantgarden pret

Da.. deci 153,000 EURO, case stil bloc, cu un numar de parcari limitat, curte mica etc.. mult mult mult peste casele de vanzare din UNAVIA.. cu diferenta poti sa ti cumperi un Ferrari sau sa ti iei inca o casa ..  .. sau nu stim.. multe lucruri.
Dar poate zici .. ok.. dar Avantgarden ofera poate alte facilitati? Ei promit o gradinita, supermarket, cafenea si  piscina. UNAVIA ofera plaja la lac, gradinita privata este locata la distanta de mers, supermarket deasemenea si cafenea.. poate o sa adaugam si noi in timp.. O sa vedem.. poate si piscina. Dar ciar fara acestea merita inca 100,000 EURO in plus?

Deciziile de cumparare sant ale dmnv.. noi doar incercam sa va ajutam sa faceti cea mai buna alegere pentru dmnv!

Cu orice intrebare va rugam sa va inregistrati mai jos.

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

Recommended Posts