Avantaje UNAVIA Imobiliare, proiect case moderne stil vile duplex, cu curte, loc de joaca si plaja privata in Comuna Berceni, ilfov langa Bucuresti.

UNAVIA ofera Case de LUX, la preț de apartament.  La 7 minute de metroul IMGB, casele UNAVIA iti ofera o casa moderna fara sa arunci bani pe geam si asadar sa ti ramana pentru alte nevoi: masina, excursii, mobila, haine, si altele pe placul tau. UNAVIA iti ofera un spatiu pentru a invinta prieteni la un gratar si bere, si pentru copii sa se joace in libertate si fara griji. Casele moderne din UNAVIA ofera deci curte, plaja privata, loc de joaca pentru copii, pret ieftin comparativ cu orice alta casa oriunde in comuna Berceni sau langa Bucuresti, pozitie perfecta langa metrou si malluri. Casa moderna din UNAVIA iti ofera materiale de exceptie, aceleasi folosite de proiecte rezidentiale de LUX care vand case la 150,000 euro si mai mult decat atat.

Casa Moderna

Casele UNAVIA sant construite cu finisaje moderne inclusiv parchet, gresie, faianta, etc., de cea mai buna calitate. UNAVIA foloseste inclusiv marmura pentru scarile interne! Casele UNAVIA pun accent pe continuitatea spatiilor interioare. Linvingul, bucataria si spatiul destinat servirii mesei se imbina si devin unui spatiu interior continuu, creand astfel un mod de viata familiar si relaxat.  UNAVIA Imobiliare ofera case in care membrii familiei sunt mai conectati unul cu celalalt. Ferestrele Caselor in complexul rezidential UNAVIA sunt intinderi de sticla, de la podea pana in tavan, lasand lumina naturala sa patrunda adanc in interiorul casei.  Poate ca a venit vremea sa ai curajul de a incerca o schimbare. Casa moderna stil vila duplex, oferita in ansamblul residential UNAVIA iti creeaza un loc in care sa redescoperi bucuria vieti, mult mai relaxanta, mai aproape de natura si unul de celalalt! Pretul caselor este foarte bun mai ales daca cumperi cu credit imobiliar , ipotecar sau prima casa.

Casa cu Curte

Casele de vanzare in UNAVIA ofera o curte spatioasa ideala familiilor cu copii. Imagineaza ca deacum te poti relaxa in curtea ta, care ofera un loc de joaca controlat pentru copil.  Gradina iti si ofera loc pentru diverse activitati sociale: un gratar, o petrecere, un posibil botez restrans (cati bani poti sa economosisti numai prin asta!).  Curtea casei este mare si iti ofera 2 locuri de parcare asigurate in curte si alte 2-3 in fata curtii. In afara de curte casele complexului imobiliar Unavia au 2 balcoane mari care se pot folosi pentru uscarea rufelor, sau mai fumezi o tigarica, tu, sau un amic, poti binenteles sa bei o cafea, suc la aer.  Poti dealtfel sa iesi ziua al aer sau mai stai cu doamna sa priviti cerul pe inserat. Casele au balcon la camera, nu trebuie sa cobori pana jos in curte. Totul depinde de tine! UNAVIA Imobiliare iti ofera toate aceste beneficii la un pret ieftin.

Sistem Educational Modern

Comuna Berceni se poate lauda cu numarul mare de intelectuali proveniti din mijlocul locuitorilor comunei avand profesii precum: ingineri, economisti, doctori, ofiteri, avocati, preoti etc.  Berceni dispune de doua scoli si o gradinita de stat. In ultimul timp sa infiintat in comuna Berceni o gradinita privata occidentala, apoi o scoala primara privata.  In gradinita KinderSTAR copiii sunt ingrijiti cu atentie si beneficiaza de programe educationale adaptate varstei lor. Scoala Primara KinderStar a creat o comunitate școlară în care fiecare să fie călăuzit cu grijă, responsabilitate și competenţă.  Ansamblu residential UNAVIA iti ofera posibilitatea sa locuiesti langa aceste gradinite/scoli exemplare!!! 

Case cu Vedere la Lac

Casele UNAVIA iti ofera vedere la lac. Topul celor mai scumpe case din lume au vedere la lac! Pe lacul Mogosoaia din Nordul Bucurestiului, sau in Baneasa, case cu vedere la lac ajung pana in 300,000 de euro si mai mult. Aici in UNAVIA obtii vedere la lac, si iesire la lac pe plaja ta privata la un pret care o sa te surprinda!! Pe plaja poti sa te relaxezi pe sezlong. Langa plaja, complexul rezidential UNAVIA iti ofera parcul pentru copii unde cei mici se pot juca in libertate si siguranta! Poti folosi zona de gratar si mesele parcului si avea un gratar cu prietenii. Poti obtine toate aceste avantaje pentru un pret mai mic de 80,000 euro!  Pretul asta e limitat in timp… 🙁

Localizare Perfecta pe Harta Bucuresti

Proiectul de Case UNAVIA este pozitionat perfect. De ce? Pe deoparte este doar 7 minute cu masina sau maxi-taxi de statia de metrou IMGB de unde se poate ajunge oriunde in Bucuresti.  Dar si cu masina se poate ajunge in 30min la Afi Palace Cotroceni, 25 min la Sun Plaza Mall pe calea Vacaresti, 30 min la Universitate Blvd Nicolae Balcescu, 26 min de Mall Vitan pe Calea Vitan, 15 min la Carrefour Grand Arena.  UNDE gasesti un ansamblu rezidential asa de aproape de metrou si centrul Bucurestiului, langa malluri sub 80,000 EURO? UNAVIA imobiliare iti ofera locatia perfecta.

Loc de Joaca pentru Copii

UNAVIA dezvolta un parc special pentru loc de joaca pentru copii.  Acest parc o sa fie folosit EXCLUSIV de locatari proiectului de case UNAVIA.  Parcul o sa fie ingradit si o sa aiba la dispozitie pentru copii diverse activitati si facilitati inclusiv: traseu de biciclete off road, tobogane, leagane, casute curte, catarat, loc de nisip, jucarii de nisip si apa, porti de fotbal,  etc. Pentru parinti parcul amenejeaza grătare, mese si scaune. Facem tot posibilul sa fiti toti fericiti!

CONTACTATI-NE! PENTRU VIZIONARE/INTREBARI

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre UNAVIA imobiliare, proiect de case moderne in comuna Berceni, Ilfov, langa Bucuresti si statii de metrou, cu plaja privata si zona special amenajata pentru copi, sau sa programati o vizionare, va rugam sa ne sunati la numerul de telefon afisat sau prin intermediu de email. Alternativ va rog completati formularul. Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata!

Numar de Telefon  Vanzari UNAVIA

07-358-27-537

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)