Cum sa ti cumperi casa si sa ti ramana bani pentru masina si nevoi personale

Ca totii.. sunt sigur ca doriti totul sau nimic.. Totul ar insemna ce? Casa + Masina + Bani pentru nevoi personale.. fie vacanta, educatie, etc, etc, etc.
casa masina bani

Dar e greu sa le ai pe toate! Dar nu imposibil!! Cum asa?
Daca doriti doar sa cumparati o casa si gata.. puteti consuma toata puterea de cumparare,, adica sa zicem ca puteti lua un credit pana sa zicem 100,000 Euro.. va duceti in Popesti Leordeni, sau Brigadiru, sau Corbeanca, sau Voluntari sau .. Pipera? si va cumparati o casa cu pretul acesta. Mai mult nu puteti sa luati credit, si tot ce aveti este casa. Care e ok, dar ce facem cu alte nevoi ?

Puteti lua un apartament cu un pret mai mic.. sa zicem 70,000 mii, un apartament cu 70 metri patrati in Popesti Leordeni,, 3 camere.. si cu restul de 20,000 de mii de Euro puteti cumpara masina si alte nevoi.. Dar de ce sa nu aveti TOTUL .. adica si casa si masina si sa ramana bani?

Singura solutie in Bucuresti sau oriunde, exista in proiectul UNAVIA, comuna Berceni. Aici va oferim case la un pret foarte bun in asa fel incat sa va ramana putere de cumparare pentru masina, si MULTE MULTE MULTE alte lucruri.

vila masini bani

UNAVIA iti ofera totul sau nimic.. imposibilul.. SI casa la curte langa Bucuresti, 8 min de IMGB, si posibilitatea sa ti cumperi masina si inca posibilitatea sa ti cumperi multe alte lucruri incadrate in puterea de cumparare pe care o aveti. Va asteptam la vizionare!!!.

Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

Recommended Posts