Case De Vanzare in Ilfov Langa Bucuresti 


Case in ILFOV cu 3 sau 4 camere incepand la numai 63,500 Euro negociabil. Include Curte, Terasa, 2 balcoane, 2 locuri Parcare

Case de vanzare ilfov, langa Bucuresti , in apropriere de Metrou IMGB

Unavia Imobiliare ofera case de vanzare in ilfov, la un pret mult mai avantajos decat alte case in ilfov cu aceleasi dotari din Pipera, Voluntari, Popesti Leordeni, Balotesti, Corbeanca, Cernica, Domnesti.  Unavia vinde case in ilfov la pana 50% mai putin decat alte zone plasate in judetul Ilfov, inclusiv Mogosoaia, Tunari, Pantelimon, Otopeni. Dar diferenta de pret intre casele din Unavia si alte proiecte de case din ilfov este numai una dintre consideratii pentru care trebuie luate in considerare.

  1. Localizare perfecta: Distanta caselor de vanzare din Unavia de metrou este de numai 8 minute si din centrul Bucurestiului la numai 20 de minute. Intrun radius de 15 minute se poate ajunge la marile centre de comert, si pietonal la magazine mixte, farmacii etc.
  2. Case bine facute ferite de cutremur: Toti stim ca un cutremur major o sa loveasca capitala in cativa ani. Zona caselor din Unavia este considerata cea mai rezistenta la cutremur comparativ cu toate zonele din Bucuresti si Ilfov. Pe deasupra casele folosesc cele mai durabile si bune materiale de constructie pentru ca sa fiti paziti cat mai mult de un eventual cutremur sau alte calamitati.
  3. Flexibilitate: Casele din Unavia va ofera 3-4 camere la un pret mai bun decat inclusiv apartamente in ilfov sau Bucuresti cu 2 camere sau chiar cu O SINGURA camera. Daca cumperi case in proiectul Unavia poti sa te muti cu bunicii si in asa fel sa va intregiti familia ca dealta data! Puteti si in asa fel avea costuri totale mai mice.. de ce var trebui sa locuiti in 2 apartamente separate ? Inca ceva! dorti sa mai faceti un copil sau chiar doi.. in casele de vanzare din ilfov , de la noi din Berceni aveti destule camere pentru familia de acum si cea in dezvoltare.
  4. Simplu casele cu cel mai bun view si faciliati:  Oriunde ati cauta in judetul ilfov, este greu credem noi sa gasiti un proiect de case care are o natura asa de frumoasa si in care primiti atat de multe facilitati mai ales cand luati in considerare pretul ieftin al caselor. Ca natura , aveti vedere la lac cu lebede si rate, pomi fructiferi si drumuri pe care puteti face mountain biking. Ca facilitati va oferim centru de recreere cu mese, scaune loc special amenajat.

In proiectul de case Unavia puteti deci gasi mult mai mult decat ati fi sperat pentru familia dumneavoastra in judetul ilfov sau bineinteles in Bucuresti. Aici puteti primi o casa construita extrem de bine, cu materiale de calitate, pe un teren rezistent, in apropriere de Bucuresti si mijloace de transport, la un pret omenesc care va ajuta sa va mutati din chirie in case viselor voastre!.

Oferim si transport de cateva ori pe zi de la proiect pana la Metrou si inapoi. Ce puteti cere mai mult?!

Contacteaza-ne la 0735.827.537 noi va asteptam!

CONTACTATI-NE! PENTRU VIZIONARE

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre project de case de vanzare din ilfov langa Bucuresti, cu plaja privata si zona special amenajata pentru copi, sau sa programati o vizionare, va rugam sa ne sunati la numerele de telefon afisate. Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

Case de vanzare in Ilfov langa Bucuresti, UNAVIA Imobiliare, Comuna Berceni, Judetul Ilfov langa Bucuresti 8 min de statia de Metro IMGB

puteti suna pentru vizionare case de vanzare Luni – Duminica

între 8:00 si 18:00

Daca decideti sa nu cumparati o casa in Ilfov,  langa Bucuresti in ansamblu residential UNAVIA Imobiliare din Comuna Berceni Ilfov, vom despagubi cu cheltuie aferente deplasării dvs !

07-358-27-537

  • vanzari@unavia.ro