Case De Vanzare in Rate – Comuna Berceni Ilfov


Case in ILFOV cu 3 sau 4 camere incepand la numai 63,500 Euro negociabi. Se poate plati in rate sau credit bancar sau prima casa.

Case de vanzare ilfov, langa Bucuresti , in apropriere de Metrou IMGB. Puteti plati in rate.!!

Unavia Imobiliare introduce sistemul de plata prin rate la dezvoltator, pentru proiectul Unavia din Comuna Berceni, Ilfov.  Cei care doresc să cumpere o casa stil vila duplex nouă şi modernă au la dispoziţie un mod rapid şi uşor de achiziţie, de când casele din proiectul Unavia sunt disponibile şi prin sistemul cu rate la dezvoltator.

Unavia ofera aceasta opţiune pntru segmentul de clienţi cu o situaţie financiară peste medie şi care nu doresc să piardă timpul cu procedurile băncilor.  Puteti cumpăra o casa stil vila duplex prin rate la dezvoltator, ceea ce implică plata unui avans de 60% pana la 70% din valoarea casei şi rate egale pe o durată de până la 3 ani fara dobanda!  Pentru casa cu 3 camere cumpărătorul trebuie să achite un avans de cel putin 38,000 de Euro plus TVA,  şi apoi rate lunare egale în valoare de 709 de euro plus TVA, timp de 3 ani.

Unavia va scade de orice risc. Incasam avansul numai cand va mutati in casa complet finisata.   Si asa oferim case la un pret mult mai avantajos decat alte case in judetul Ilfov cu aceleasi dotari.  Unavia vinde case in ilfov la pana 50% mai putin decat alte zone plasate in judetul Ilfov. Acum oferim si posibilitatea sa cumparati casele in rate.

Cumpararea casei in rate este si o solutie pentru cei care au renunțat la dorința achiziționării unei case din cauza lipsei fondurilor programului guvernamental Prima Casă, si cei care nu se încadrează la contractarea unui credit ipotecar. Orice ar fi situatia dumneavoastra pentru care doriti sa cumparati casa in rate va rugam sa ne contactati la 0735.827.537 noi va asteptam!

CONTACTATI-NE! PENTRU VIZIONARE

Daca doriti sa cereti mai multe detalii cum puteti cumpara o casa in rate in proiectul Unavia din Comuna Berceni, Ilfov de langa Bucuresti, cu plaja privata si zona special amenajata pentru copi, sau sa programati o vizionare, va rugam sa ne sunati la numerele de telefon afisate. Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

Case de vanzare in Ilfov langa Bucuresti, UNAVIA Imobiliare, Comuna Berceni, Judetul Ilfov langa Bucuresti 8 min de statia de Metro IMGB

puteti suna pentru vizionare case de vanzare Luni – Duminica

între 8:00 si 18:00

Daca decideti sa nu cumparati o casa in rate direct de la dezvoltator, in Ilfov,  langa Bucuresti in ansamblu residential UNAVIA Imobiliare din Comuna Berceni Ilfov, vom despagubi cu cheltuie aferente deplasării dvs !

07-358-27-537

  • vanzari@unavia.ro