Case De Vanzare Langa Bucuresti la Pret De Apartament


Case langa Bucuresti cu 3-4 camere incepand la numai  63,500 Euro negociabil.  Living,  dormitoare, Curte, Terasa, 2 locuri Parcare

Comuna Berceni, langa Bucuresti , la 8 minute de statia de Metrou IMGB

Achizitia unei case reprezinta poate una dintre cele mai mari tranzactii pe care le facem in viata. In Unavia noi suntem de parare ca sunt multe motive pentru care ar trebui să considerati sa cumparati o casă lângă București, mai ales in proiectul de case de vanzare langa Bucuresti, Unavia din Comuna Berceni Ilfov. Preturi mai mici pentru o casa este doar unul dintre puținele beneficiile pe care le puteti obtine cand cumparati o casa langa Bucuresti. Alte beneficii includ:

1) Tot mai multi vor sa scape de agitatia si poluarea din Bucuresti si o casă lângă București ofera locul ideal use se poate savura din plin liniștea și aerul curat, dar langa Bucuresti. In proiectul de case de vanzare Unavia o sa va simtiti parca sunteti realmente intro alta tara.. Vedeti lacul cu lebede din balconul casei, si jur imprejur sunteti imbratisati de frumusetea naturii.

2) O casa, mai ales vila stil duplex aproape de Bucuresti ofera o casa cu gradina care este si acesibila la pret. O curte mare este o adevărată oază de relaxare în care se poate petrece timp de calitate alături de familie, prieteni si cei dragi. Curtea caselor de vanzare din Unavia va ofera o gradina generoasa cu cel putin 80mp . Aici puteti lasa copii sa se joace in liniste si pace, si prietenii o sa vina sa va viziteze la o bere sau gratar.

3) Pentru cei care se gandesc inainte, si nu doresc sa se mute la cativa ani, realizaza ca copiii, fiecare o sa traga sa aiba spatiul lui.
Mutarea este mereu un proces obositor, deci e bine sa alegeti o casa cu spatiu suficient pentru doi-trei copii sau cel putin de a tine cont cand cumparati o casa sa alegeti una pentru o familie in crestere.
Altii se gandesc sa aduca parintii sa sti nu ea cu ei cand acestia ies la pensie.
Din ce in ce mai multi lucreaza de acasa.. asta ar insemana un home office. .. Oricum, cu o gandire mai pe termen lung sar putea sa realizati ca va trebuie 3, sau ciar 4 camere. Casele de vanzare din Unavia va ofera intre 3 si 4 camere la preturi de apartament de 2 camere in Bucuresti. Aici langa Bucuresti, casele de vanzare va ofera spatiun necesar pentru prezent cu o viziune de viitor.

Multi se gandesc.. WOW da, ciar imi doresc o casa langa Bucuresti cu beneficiile de mai sus.. dar ce fac cu distanta/transportul inspre locul de munca?
Noi in Unavia suntem de parerea ca transportul până la locul de muncă a încetat să mai fie o problemă mai ales pentru aceia care stau la curte,
în proiecte de case din apropierea Bucureştiului. La noi in comuna Berceni, aveti la cativa pasi de case statia de Maxi Taxi care in 8-10 minute va duce pana
la statia de metrou IMGB iar de acolo va puteti deplasa oriunde in Bucuresti.  Dar si Unavia ofera shuttle, transport gratuit de cateva ori pe zi din proiect pana la Metrou si inapoi. Facem totul sa va simtiti comozi in casa voastra!

In proiectul de case Unavia puteti deci gasi mult mai mult decat ati fi sperat pentru familia dumneavoastra in Bucuresti.  Vilele de vanzare din Unavia Comuna Berceni langa Bucuresti,  ofera gradina, parcari, spatii verzi bogate si loc de joaca pentru copii. De asemenea, vilele de vanzare au deosebite calitati tehnice inclusiv caramida Porotherm, tamplarie PVC,  parchet si alte detalii care contribuie masiv la confortul familiei dumneavoastra.

Contacteaza-ne la 0735.827.537 noi va asteptam!

CONTACTATI-NE! PENTRU VIZIONARE

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre project de case de vanzare langa Bucuresti, din comuna Berceni, Ilfov, cu plaja privata si zona special amenajata pentru copi, sau sa programati o vizionare, va rugam sa ne sunati la numerele de telefon afisate. Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

Case de vanzare langa Bucuresti, UNAVIA Imobiliare, Comuna Berceni, Judetul Ilfov langa Bucuresti 7 min de statia de Metro IMGB

puteti suna pentru vizionare case de vanzare Luni – Duminica

între 8:00 si 18:00

Daca decideti sa nu cumparati o casa langa Bucuresti in ansamblu residential UNAVIA Imobiliare, vom despagubi cu cheltuie aferente deplasării dvs !

07-358-27-537

  • vanzari@unavia.ro