Comparam complex residential UNAVIA Imobiliare / Cosmopolis Bucuresti

UNAVIA Imoiliare sustine ca oferim clientilor cel mai bun raport calitate – pret, cel mai bun raport locatie – pret, cea mai buna oferta de case in Bucuresti si Ilfov! Dar asta este sustinerea noastra si in urmatoarele posturi o sa va demonstram de ce credem ca avem cea mai buna oferta imobiliara de case. O sa comparam diferite complexe residentiale, ansambluri rezidentiale, cartiere rezidentiale, proiecte de case cu cele care le construim in UNAVIA, in comuna Berceni la pret, calitate, locatie, facilitati, etc.  Speram ca prin aceste comparatii o sa va ajutam cu deciziile dmnv.
OK! sa incepem.. mergem deci in proiectul Cosmopolis Bucuresti din Nordul Bucurestiului.  Vedem proiectul unde este asezat.

Cosmopolis Bucuresti pe harta

Cosmopolis Bucuresti pe harta

Din complexul rezidential Cosmopolis pana la Universitate , adica centrul Bucurestiului, per Google Maps ti ar lua 28 minute cu masina.   Din UNAVIA Imobiliare,  comuna Berceni iti ia per Google Maps 29 de minute. Deci ambele complexe rezidentiale sant la aceasi distanta de centrul Bucurestiului.   Dar !! unde este Metroul ? din Cosmopolis iti ia per Google Maps 19 min pana la statia de Metrou din Pipera.. unde din UNAVIA pana in statia de Metrou IMGB iti ia doar 7-8 minute.  Deci UNAVIA este mai bine plasat zicem noi.. dar marginal. Haide ti sa ne uitam la pret .. sante ti gata?
Vila Cosmopolis pret

Vila Cosmopolis pret
Pretul este de 111,000 Euro plus TVA pentru o vila 3 camere cu curte.. UNAVIA iti ofera vila mai mare cu mai multe camere , cu pod, cu o curte mai mare la un pret mult mai bun.. CE ai face cu diferenta de mii de euro? ce poti cumpara cu banii astia? cate masini, cumparaturi, excursii, mobile, etc?
Dar ai fi sa zici ok.. ei la Cosmopolis ofera mai mult pentru cei 110,000 Euro, finisaje mai bune.. sau conditii de plata mai bune.. pe bune?
si casele de vanzare in UNAVIA ofera geamuri termopan, parchet, acoperis tabla, gresie si toate cele.

Cosmopolis Dotari Finintiare

Cosmopolis Dotari si Solutii de Finantare

Ca conditii de plata asemenea primim toate si oferim toate feluri de credite. Deci in UNAVIA primesti case construite cu aceleasi materiale sau mai calitative, case mai mari cu curti mai mari , in proximitate de metrou la zeci de mii de euro mai putin.  Poate insa complexul rezidential Cosmopolis ofera alte facilitati care fac diferenta rentabila? Hai sa ne uitam..
cosmopolis facilitati

cosmopolis facilitati

Proiectul imobiliar rezidential Cosmopolis are plaja la lac ca si UNAVIA. Despre Salon, Cafenea Unavia nu are dar cu ceva mii de EURO puteti sa cumparati un salon si o cafenea. In cea ce priveste fitness si sport si fotbal.. UNAVIA Imobiliare este langa Stadionul Berceni de fotbal.. puteti sa jucati pe teren profesional, aveti piste infinite de biciclete off road in prejurul cartierului UNAVIA, aveti Scoala de Ecitatie.. si multe alte facilitati la care putei sa faceti sport.. incodata cu diferenta de pret puteti sa alegezi sa descideti o sala de fitness in comuna.! Ce idee!  Despre Educatie , complexul rezidential UNAVIA este in proximitatea scolilor si gradinitelor din Comuna inclusiv cea privata KinderStar! ..

Dar alegerea este intodeauna de a dmnv .. ce casa sa cumparati.. noi oferim doar o comparatie bineinteles subiectiva a cum noi vedem comparatia intre 2 complexe rezidentiale Cosmopolis vs UNAVIA . Puteti sa re-cititi despre avantaje proiect case UNAVIA.

Cu orice intrebare va rugam sa va inregistrati mai jos.

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

Recommended Posts