Intrebari Frecvente: Localizare, Modele Plata, ETC.

 • Intrebare: Cum sa ajung pana in UNAVIA?  Raspuns: Cu masina va incadrati pe Soseaua Berceni / DJ401 , traverasti centura, luati dreapta pe Strada Mihai Bravu, stanga pe Strada Valea Sterii si continuati pe langa Stadionul Berceni inca 500metri pana in Proiectul UNAVIA
  Alta optiune este Metroul pana la IMGB, de acolo maxi taxi liniile  418,419 pana la Primaria Berceni. De acolo se continua pe jos 77 metri si se ia dreapta pe Strada Scolii, 270 metri se ia stanga pe Strada Valea Sterii si se continua 500metri pana in Proiectul Unavia.
 • Intrebare: Unde este proiectul localizat? Raspuns: Pentru a afla mai multe despre amplasarea perfecta al proiectului UNAVIA va rog vizitati pagina http://www.unavia.ro/localizare/ . UNAVIA este localizat in apropriere de Metrou, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, supermarketuri locale dar si are vedere la lac, plaja privata, si pret necomparabil de bun cu orice casa, vila, duplex oriunde in comuna Berceni sau oriunde in preajma Bucurestiului.  Fiind foarte aproape de Autostrada Soarelui atunci cand veti vrea sa plecati din localitate,  inspre mare, veti putea evita cu usurinta aglomeratia Bucurestiului
 • Intrebare: De ce sa cumpar o casa in Unavia?  Raspuns: Asta este raspunsul nostru pentru aceasta intrebare:
  1) Pret – casele UNAVIA sunt listate la unul sau chiar cel mai ieftin pret pe m2 in Bucuresti. Case asemanatoare cu 3 sa 5 camere costa dublu in Berceni, sau Popesti Leordeni. Defapt, costul unei case este acelasi unui apartament pe 60 m2 in Popesti Leordeni.  Insa cum se poate compara un apartament pe 60 metri2 cu o casa cu 120 m2,  construita cu cele mai bune materiale, in pozitia cea mai buna cu vedere la lac, plaja privata si parc de copii? Cu gradina si toate cele?.
  2) Pozitie – daca doriti casa cu curte, langa Bucuresti, langa metrou, cu plaja privata, loc de distractie si parc de copii la cel mai bun pret aveti in UNAVIA pozitia perfecta.
  3) Calitate – Toate materialele folosite in constructia caselor sant cele mai bune per categorie de pe piata. Aveti materiale folosite in case care sant vandute la nord de 150,000 EURO.. vreti sa comparati? avem linkuri cu materiale folosite in constructia caselor de lux listata la preturi de 150,000 euro .. aici in UNAVIA primiti aceleasi materiale la jumatate de pret.
 • Intrebare: Cate case o sa fie construite?  Raspuns: Proiectul de case UNAVIA in comuna Berceni prevede 2 etape. In prima etapa se construiesc 20 case pe parcele de 300m2, in a doua case pe 400m2. In total o sa avem approximativ 40 de duplexe construite.
 • Intrebare: Ce oferiti la cheie? Raspuns: Proiectul de case UNAVIA ofera casa la cheie. Vindem casele doar in stajiul final, nu pe hartie. Casa la cheie reprezinta constructia cu amenajari interioare, exterioare, finisaje si include tot ce inseamna realizarea unei case de la talpa casei pana la ultima priza.  Mai exact o casa complet finisata in interior si exterior unde nu trebuie decat sa aduceti mobila si sa va mutati.

  Nota!!: Racoradarile la utilitati, respectiv bransamentul la curent electric, gaz, apa curenta si canalizare nu sunt incluse, acestea se fac cu firmele de stat specializate. Nu sunt incluse nici corpurile de iluminat.

 • Intrebare: Ce magazine si scoli se afla in zona proiectului? Raspuns: Proiectul de case se afla in aproprierea Sos. Berceni, Metrou IMGB, marile magazine si centre comerciale aflate in zona (Ex. Mega Image, Sun Plaza Mall, Real, Selgros, Metro, Real, Obi, Cora, Mobexpert, Lidl), piata Aparatorii Patriei, scoli, gradinite, posta, farmacii si clinica medicala, piata. Poti sa afli mai multe despre zona proiectului de case UNAVIA pe pagina Localizare.
 • Intrebare: Ce forme de plata primiti? Raspuns: UNAVIA este receptiva nevoilor tale. Acceptam toate formele de credit inclusiv: credit prima casa, credit imobiliar, credit ipotecar, plus plata cash.
  O alta varianta este plata in cash. Fara batai de cap, fara acte aditionale la banca. Aceasta modalitate de plata este mai rapida si usoara. Daca dispuneti de economii plata cash este alegerea potrivita. Pentru platiile in cash oferim discount de 5% din pretul casei.

Mai Ai întrebări despre proiectul de case? Vrei să afli mai multe despre cum construim, ce amenajari avem, sau cum ajutam sa obtii un credit ipotecar? Sună la telefonul afisat şi consultanții noștri vor oferi informații cu privire la costurile de procurare a apartamentelor și despre modalitati de plata. Sau cere informatii suplimentare pentru a stabili o intalnire prin intermediul formularului de mai jos.

Numar de Telefon  Vanzari UNAVIA

07-358-27-537

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)