Proiect Case UNAVIA – Localizare pe Harta Bucuresti / Berceni

Proiect de case UNAVIA din Comuna Berceni este localizat perfect pe harta Bucuresti. Din complexul rezidential poti in 7-9 minute ajunge cu masina sau maxi-taxi la metrou IMGB. Intro raza de 30min cu masina poti ajunge la centre de consum si distractie, mall Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza Mall, Mall Vitan pe Calea Vitan, Carrefour Grand Arena.  Pana in centrul Bucurestiului, deex la Universitate poti sa ajungi tot in 25-30 minute cu masina. Desi localizat aproape de oriunde in Bucuresti, proiectul de case ofera curte, plaja privata si parc pentru copii la un pret mult mai jos decat in Bucuresti, sau in Popesti Leordeni, Pipera, Voluntari, Corbeanca sau cartierele Militari, Berceni sau orice Sector fie Sectorul 1, sau Sectorul 3 sau oricare altul. Perfect.

UNAVIA proiect case langa metrou

Proiect Case langa Bucuresti pe harta
Proiect Case langa metrou Bucuresti pe harta
  • Din satelit se vede, pe harta Bucuresti, cat de aproape este proiectul de case UNAVIA in comuna Berceni de centura, si mijloace de transport, statiile de Metrou IMGB si Dimitrie Leonida. La ambele statii exista locuri de parcare amenajate pentru autoturisme si pentru biciclisti. Va rugam sa faceti click pe imagine si sa vedeti cat de aproape sunt. Pana in parcarea metroului IMGB se ajunge cu masina in 7 min sau Exista 3 linii de transport maxi-taxi cu o frecventa de 10minute intre ele, respectiv 418,419 si transportul Primariei Berceni locata la 200 metri aerieni de Proiectul UNAVIA. Frecventa microbuzelor se respecta . Pe deasupra, curentul primar al comunei Berceni lucreaza la introducerea RATB in comuna in viitorul apropriat. Fiecare locatar al Comunei Berceni poate sa influenteze viitorul acestei comune. Poti sa faci o diferenta! In ce alt sector sau la ce alta primarie din Bucuresti poti sa ai o asa influenta pozitiva?

  • Pe harta Berceni, proiect case UNAVIA este localizat in apropriere de Stadionul de fotbal Berceni si Clubul de echitatie Top Class Berceni locuri in care dmnv si copii pot sa se antreneze, si sa faca sport calitativ in aer liber!  In imediata distanta de UNAVIA puteti gasi doua scoli si doua gradinite de stat cat si o scoala primara si o scoala si gradinita particulara Kinderstar. Pe viitor se preconizeaza noi investitii in sfera educationala, anume un liceu si o facultate.

  • Proiectul de case UNAVIA este locat pe harta comunei Berceni, la doar sute de metrii de Supermarketul si Farmacia comunei si alte magazine locale gen Plafarul Ella.  UNAVIA este proiectul cel mai apropriat de Supermaretul comunei. In apropriere de UNAVIA, o raza de 25-30 min cu masina, se afla marile magazine si centre comerciale Ex. Mega Image, Sun Plaza Mall, Mall Vitan, Grand Arena Mall, Real, Selgros, Metro, Real, Obi, Cora, Mobexpert, Lidl, piata Aparatorii Patriei, etc. Locatie perfecta! Si aproape de oriunde dar in acelasi timp in mijlocul naturii, plaja privata, parc natural pentru copii. Pret/locatie — cel mai bun.

Unavia pe harta Bucurestiului

Unavia pe harta bucurestiului
Unavia pe harta bucurestiului
  • Prezentam o alta imagina in care se vede Proiectul de case din comuna Berceni pe harta Bucuresti. Otopeni cat comunele conuscute Chitila, Mogosoaia, Tunari, Pipera sunt LA ACEASI DISTANTA de centrul Bucurestiului. Toate sunt la distante de 25-30 min cu masina.  Alte comunitati cunoscute ca deex Cernica, Brigadiru, Clinceni, Corbeanca sunt mai departe de centrul Bucurestiului decat ansamblu rezidential de case / vile UNAVIA din comuna Berceni.  Dar exista o mare diferenta!! Desi casele din proiectul UNAVIA sunt aproape de oras si ofera facilitati de lux inclusiv Parc pentru copii, Plaja Privata la Lac, si materiale de exceptie, pretul caselor este mult mai ieftin decat case in zone mentinute mai sus.  Si asta daca comparam case fara plaja.. Cele cu plaje in Mogosoaia ajung la 400,000 Euro deex. Proiect de case UNAVIA in comuna Berceni ofera Locatie Perfecta. Pret Perfect.

Contacteaza-ne chiar acum! Vizionare/Intrebari

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre proiectul de case UNAVIA din Comuna Berceni, ilfov, localizat pe harta Bucuresti la numai 30 min de centrul orasului, va rugam sa folositi formularul alaturat sau sa ne sunati la numarul de telefon afisat. Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

Numar de Telefon  Vanzari UNAVIA

07-358-27-537

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)