Comparam Ansamblu Pipera Residential Park vs UNAVIA Imobiliare Comuna Berceni

Data trecuta am comparat Avangarde Forest vs UNAVIA ,, ansamblul rezidential Avangarde Forest din partea de Nord al Bucurestiului cu proiectul imobilar, UNAVIA din comuna Berceni. Ramanem tot in Pipera / Voluntari sa ne uitam cum se compara ansamblul rezidential Pipera Residential Park cu UNAVIA Imobiliare.

Asa arata vilele in Pipera Residential Park., cum se vede toate vilele sant lipite una de cealalta fara nici macar un cm intre ele. Defapt arata ca un bloc sir de un etaj.  Masina Porche pozata in fata unei vile presupune ca aceste vile sunt foarte scumpe. SI CIAR sunt.. dar revenim la aceasta inca putin.

vile pipera residence lipite

vile pipera residence lipite

Ca localizare ansamblu residential Pipera residential park se afla la aceasi distanta de centru Bucurestiului ca si UNAVIA imobiliare .. cam 25-30 minute depe Google Maps.  Distanta de la ansamblu residential Pipera residential park pana la Metrou 9 minute asemenatoare cu cea de la UNAVIA imobiliare pana in statia de metrou IMGB.  Deci ca locatie de centrul orasului Bucuresti si metrou sunt la aceasi distanta aproximativa.

Ca facilitati, amenajari si finisaje ansamblu residential Pipera residential park ofera .. aceleasi dotari ca si UNAVIA imobiliare.. singura diferenta este ca UNAVIA ofera incalzire cu calorifere si nu prin pardoseala..  Ca materiale oferim asemenatoare sau mai bune decat cei de la ansamblu residential Pipera residential park.

ansamblul pipera park

ansamblul pipera park

Deasemenea UNAVIA imobiliare ofera ca modalitati de plata cash sau toate formele de credite imobiliare, inclusiv bineinte Prima Casa.. ne intrebam cine ar fi cei cu Prima Casa care cumpara vile in ansamblu residential Pipera residential parkPentru ca pretul lor este cum sa zicem? putin mare?
vile pipera residence curte

vile pipera residence curte

Daca doresti o casa cu 2 dormitoare fara curte te duce la 111,000 Euro,, cu putina curte 124,500 Euro bineinteles PLUS TVA ! Deci primesti o casa/vila intrun complex / ansamblu rezidential in Pipera care arata mai mult ca un bloc cu 1 etaj decat ca o casa/vila , la o distanta de centrul Bucurestiului si Metrou egala cea al caselor de vanzare din UNAVIA Imobiliare.  Curtea caselor din ansamblu residential Pipera residential park , cele de 124,500 Euro plus TVA au si o curte cu o marime jumatate de cele din UNAVIA imobiliare. Ambele ansambluri ofera aceleasi finisaje, amenajari, si materiale .. poate UNAVIA ofera si mai calitative, este dificil de comparat pentru ca ansamblu residential Pipera residential park nu ofera pe site lista tuturor materiale de constructii folosite in constructia caselor lor.

Bineinteles casele din UNAVIA Imobiliare ofera si parc pentru copii si plaja privata si centru de recreere.. totul la un pret omenesc~!! .. ..

Aceasta comparatie este bineintes foarte subiectiva,, dar speram ca va ajuta sa faceti decizii mai bune asupra ce ansamblu rezidential sa alegeti pentru casa dmnv. Cu o diferenta de mii si mii de EURO, intre casele din UNAVIA Imobiliare si ansamblu residential Pipera residential park puteti cumpara ciar .. un Porche!! si atunci sa aveti si casa construita cu materiale de lux si masina de lux in UNAVIA Imobiliare, din COMUNA BERCENI!

Cu orice intrebare va rugam sa va inregistrati mai jos.

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

Recommended Posts