Comparam complex rezidential Jasmine Garden / UNAVIA Imobiliare Comuna Berceni

Data trecuta am comparat proiectele de casa UNAVIA / Cosmopolis . Mergem iarasi in zona de Nord sa gasim alt proiect residential pentru al compara cu oferta UNAVIA din Comuna Berceni. Am gasit complex rezidential Jasmin Garden din Voluntari, langa Pipera si alaturat gasiti informatiile despre proiect .. cum vedem 103 mp utili si 125 metrii de teren.

 

vila pipera jasmin garden

vila pipera jasmin garden

Comparand cu UNAVIA Imobiliare, complexul rezidential Vila Pipera Jasmin Garden are o suprafata libera de teren approximativ JUMATATE din cel al UNAVIA din Comuna Berceni. Ce inseamna? cu inca 125 metrii poti sa te relaxezi mai bine, sa te joci mai mult tu si copii .. sa te simti ca intradevar ai o curte!
In cea ce priveste UNAVIA, primesti cam acelasi metraj la Parter si Etatjul 1 ca oferta de la Vila Pipera Jasmin garden . Jasmin Garden are inca un etaj partial la care un dormitor si o baie mica dar UNAVIA are inloc de etaj partial un subsol! de folosit ca dormitor pentru oaspeti, sau dormitor de copil , sau multe alte folosinte.  Din cauza ca proiectul rezidential Jasmin Garden au un etaj patial, podul este jumatate in marime decat cel de la UNAVIA. Deci casele UNAVIA ofera pod cu o suprafata DUBLA! Podul poate devenii camera de joaca sau poate fi folosit ca 2 dormitoare.  Inca ceva care sare la ochi.. la complex rezidential Jasmin Garden nu exista nicio separatie intre living si bucatarie.. vedeti?  Toate sant puse impreuna .. ceva care credem noi este riscant. Casele UNAVIA au si ele spatii descise dar avem totusi o separatie intre bucatarie si living..  va rog sa comparati amenajarea bucatarii si planul primului etaj in UNAVIA

 

living bucatarie parter

living bucatarie parter UNAVIA

Deci sa revenim. Proiectul de case UNAVIA iti ofera dublu spatiu de curte, dublu marime pod, si cam aceleasi marimi de camere ca Jasmin Garden. Bine deci UNAVIA trebuie sa fie mai scump?? Asa ar trebui, pentru ca primesti realmente mai mult .. dar sa ne uitam bine la pret!

Vila Pipera Jasmin Garden ofera jumatate de curte si jumatate de pod fata de casele UNAVIA .. cu un pret de 110,000 EURO+TVA .. mult peste cele din UNAVIA.. . Poate merita? ca poate complex rezidential Vila Pipera Jasmin Garden e mai aproape de metrou? Hai sa verificam… pe Google Maps distanta este 24 minute dela Jasmine Garden, Voluntari pana la Universitate. La fel ca din UNAVIA Imobiliare, Comuna Berceni pana in centrul Bucurestiului, la Universitate. Dar care este distanta pana la Metrou? Da intradevar dela Jasmine Garden pana la Metrou se ia 3min.. din UNAVIA pana la statia IMGB 7-8 minute.. poate din cauza acestor cateva minute casele la Jasmine Garden sant la dublu?

Sa verificam ce ati primi ca materiale si alte oferte la Jasmine Garden

finisaje jasmin garden

finisaje jasmin garden

Ca amenajari / finisaje UNAVIA ofera cel putin aceleasi amenajari / finisaje.. Parchet, Gresie, Izolatii, Vopsea, Termopan si altele. UNAVIA nu ofera inca piscina dar da ofera plaja la lac. Oferim deasemenea parc pentru copii cu loc si facilitati de joaca.  Nu oferim paza dar locatarii se pot unii sa contracteze o companie de paza. Nu pentru asta trebuie sa dam inca cateva zeci de de mii de euro in plus.

Incodata, asta este o comparatie foarte subiectiva dar speram ca va ajuta sa comparati si sa puteti face o decizie mai buna despre unde si ce casa comparati.

Cu orice intrebare va rugam sa va inregistrati mai jos.

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

 

Recommended Posts