Tour de Italia 2016 1 din mai multe

Buna!! da deci am revenit din Italia si am promis ca o sa va scriu cateva randuri cum a fost si ce vesti pot sa va aduc de acolo. In primul rand Italia este fenomenala de frumoasa.  Ce sa va zic? Este tara a doua cea mai frumoasa din lume DUPA Romania.  Parca le au pe toate acola in Italia… uitati si catei sunt frumosi!

catel in bolognia italia

Am fost impresionat si de alte frumuseturi si am luat pe furis o poza..

vanzatoare-frumoasa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pietele sunt pline de toate  cele..

piata-carne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mama mia!

piata-legume-fructe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si bineinteles oriunde mergi esti incojurat de istorie si de architectura unica pe lume

duomo-firenze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

si masini super misto

italia-masini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dar ceva sa intamplat in Italia in ultimul timp. Ceva care cred ca o sa schimbe tara asa cum multi o cunoastem. Si va las cu o poza fara cuvinte ca sa intelegeti ce se intampla.

italia-africa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu stiu ce o sa se intample dar exista cred o criza a tuturor imigrantilor care au venit in Italia.. si stau in parcuri si peste tot fara munca.  Mia fost bine sa vizitez tara si cateva orase dar nu as dori ca cea mica a mea sa umble pe strazi nevegeata .. sau sa „dea o tura” de parc.   Mam uitat si la preturi de apartamente si case si uitati ce putei primi in Bergamo.

case-bergamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un apartament intrun bloc care comunist ar fi un compliment sal fi numit la 65000 Euro. In Bolognia deex uitati ce puteti primi daca doriti o casa noua
case-bolognia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O casa asemanatoare caselor din Unavia la 329,000 Euro.. DECI de 6 SASE ori mai scumpe decat casele din UNAVIA care va ofera intrare luxoasa in complex, centru civic cu sala fitness si piscina, centru de joaca copii, loc gratar langa plaja privata la lac cu numai 57,500 EURO.  Cu diferenta de bani puteti face multe in viata.. si atunci ? Nu este mai bine sa ramanem sau sa ne intoarcem in tara la care apartinem in mod genetic, spiritual si toate cele.. limba, obiceuri, familie si toate.. poate se fac mai putini bani ca salariu lunar dar cu banii astia se poate cumpara mai mult decat banii care se fac cu mari sacrificii peste hotare ca deex Italia.  Eu doresc sa ajut Romanilor care vad lucrurile asa, si vor sa se intoarca in tara,, va ofer ce ajutor posibil in asa fel in cat sa va mutati in Unavia un complex de lux din zona de sud al capitalei Romaniei, Bucuresti, in cele mai bune conditii.   Aici in Comuna Berceni, si bineinteles in Bucuresti nu aveti sa va feriti de imigranti sau oameni pe care nu ai cunoasteti.  Cunoasteti obiceurile, limba si pe toti… si aici pana la urma este casa! Va invit cu drag in Comuna Berceni, Ilfov ROMANIA!

Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar Telefon (necesar)

Mesaj (optional)

 

Recommended Posts