UNAVIA Vacanta 2016 10 din mai multe

Buna Ziua! Va povesteam despre plimbarea in Spania .. si cum am vizitat gradina botanica in care am realizat cat de bine este sa ai casa la curte  . In curtea casei copii se pot juca in liniste si pace, puteti creste legume organice si avea un pahar de bere sau orice altceva cu prietenii si familia draga.  In Spania am vizitat tot asa un parc foarte frumos, arata ca Harastraul nostru din Bucuresti dar putin mai mare.   In mijlocul parcului era un lac.. si ma tot gandeam…
barca pe lac

Cat de romantic este sa te plimbi pe lac cu iubitul/iubita pe barca? Doar doi pe apa in natura plina de soare si iubire?!

canoe pe lac

Sau daca vreti sa va mentineti in forta.. ce bine este de a practica canoe pe lac? Cred ca am citit undeva ca canoe este exercitiul cel mai complex si cel mai complet dintre toate exercitile .. pentru inima mai ales! dar si muschi. Din todeauna oamenii au construit case, si orase langa apa.. doar apa este necesara vietii .. si uitati un oras din Spania pe care lam vizitat construit pe malul unui lac.

oras la lac

Pentru o familie cum vedeti lacul ofera si oportunitatea sa pescuiasca pesti si sa-i manance mai tarziu. Orasul este construit pe malurile acestui lac care a oferit pentru secole numai mult si mai putin decat viata! Au folosit apa lacului pentru toate cerintele, pestii ei pentru mancare, pomii tot asa pentru umbra si fructe de mancare.  Apa este viata! si cum vedeti pe fata mea si ei apa izvorului ia fost foarte gustoasa si racoritoare.. nu o sa uite experienta pe care a avuto sa bea apa direct din buricul pamantului,, apa rece, curata si plina de viata! Inclusiv pietrele din prejur parca au luat viata.

apa de izvor

Daca v-am facut pofta de apa, de lac,, va reamintesc ce aveti in UNAVIA din Comuna Berceni.. uitativa!!.. avem la poalele proiectului un lac superb, lac natural pe care puteti face plaja pe plaja privata pe care o amenajam pentru voi. Vreti sa va dati cu barca? puteti oricand! vrei sa va dati cu canoe? oricand! vreti sa vizitati natura? stufii? lebedele? si alte pasari interesante? puteti oricand! LACUL este al dumneavoastra sa va ofere momente speciale!! Cum am tot scris, langa lac o sa aveti si zona de joaca pentru copii, locul pentru gratar si centru civic la care avem si piscina!  Noi credem ca Proiectul rezidential de case din Comuna Berceni, UNAVIA, este proiectul cel mai complet, special din tot orasul Bucuresti , vecinitati sau oriunde pe lumea asta! Nu este doar un loc in care sa locuiti intro casa… si gata.. ci un loc care va ofera natura, apa, lac, posibilitati sa traiti o viata totala , speciala, frumoasa!

lebeda alba pe lac unavia

lebeda alba pe lac unavia

Recommended Posts