UNAVIA Vacanta 2 din mai multe

Bun.. am inceput data trecuta sa va povestesc despre cum pe drumul inspre festivalul de muzica din Cluj, UNTOLD, am avut un popas in Sibiu. Acolo am vazut puterea constructiilor din caramida care au pazit orasul secole intregi.  Vam tot povestit ca si in UNAVIA din comuna Berceni noi construim case din caramida ,, numai si numai folosind caramida cea mai calitativa depe piata.
Dupa ce am trecut prin portile orasului … dintrodata Sibiul si-a prezentat maretia si frumusetea.

Sibiu Centru

Aici in centrul Sibiului te simti ca in orice alt oras European . fie din Spania sau din Italia sau de oriunde in Europa.  De aici am continuat inspre Cluj si am ajuns la festivalul Untold .. un festival de muzica house si electronica.. dar mai mult decat atat. Untold a fost pentru mine un festival de energie pozitiva, a mii si mii de tineri si oameni in toata firea care impreuna au sarbatorit muzica, natura care ne hraneste si prietenia care ne ajuta sa supravetuim aici pe planeta asta.  Din Sibiul historic uitati unde am ajuns:
untold 2016

Ce peisaj diferit!? Dar am vazut aici multa mandrie, multa iubire, intelegere, ajutor pentru celalalt si prietenie. Asta in afara de muzica produsa de cei mai buni DJs din lume. Untold este un eveniment de mandrie cred eu pentru Romania .. in Cluj au venit din toata lumea sa petreaca cele cateva zile de muzica, prietenie si iubire si toti cum vedeti sub steagul tri color al Romaniei.   Dupa multa topaila a venit si timpul sa cautam sa mancam ceva sa primim puteri pentru o noapte alba. Am incercat cateva locuri ca deex acest Burger Restaurant…

restaurant burger

Cum vedeti desi ora era inaintata toti se comportau cu intelegere si rabdare. Toti erau uniti.. era o comaradie pe care as fi dorito sa se realizeze peste tot .. tot timpul… cat de important este sa avem o comunitate de oameni cu care putem sa discutam, sa discutam despre ce ne face fericiti sau ce ne apasa,, sa sarbatorim impreuna evenimentele vietii fie ele ce or fi.  ! Aici in Cluj la evenimentul UNTOLD am vazut putererea legaturilor umane care impreuna creaza o energie pozitiva si puternica.  In fine.. nu am stat la coada pentru Burgeri si am continuat sa cautam o alta taraba.. Si uitati pe cine si ce am gasit!!

restaurant carne

Carnea cea mai buna din lume cred am gasit la taraba aceasta .. si bucatarul o prepara la sute si mii de oameni intodeauna cu zambetul pe buze. Ce mia placut in afara de carnea lui este imprintul pe camasa. BAIETII BUNI MERG CU METROUL!  Si noi in UNAVIA credem la fel. Baietii buni si adevarati nu le este frica sau teama de reputatia lor sa mearga cu metroul. Cand stii cine esti si ce puteri de barbat ai nu tie frica sa mergi cu metroul. Defapt lor baietilor adevarati le este important sa ajunga cat mai repede la destinatie, sa termine ce au de facut si sa se intoarca cat mai repede acasa la familia care le asteapta .. cu dragoste, caldura si multa iubire!

De acceea casele de vanzare din Comuna Berceni sunt localizate la minute de metrou IMGB .. locatarii ansamblului rezidential UNAVIA pot sa ajunga la metrou in cateva minute si de acolo folosind metroul sa ajunga oriunde in Bucuresti in mod rapid, fara dureri de cap si in siguranta maxima. Doar baietii buni si adevarati la sfarsitul zilei de munca se intorc acasa la iubirea provenita de la familia lor .. nu au nevoie de fite si toate celea.  Va invit la noi in UNAVIA sa vedeti cat de aproape suntem localizati de metrou! Va asteptam cu drag!

Recommended Posts