UNAVIA Vacanta 2016 11 din mai multe

Buna ziua .. ! inca va scriu despre vacanta de vara din Spania.. data trecuta am scris cat de bine este sa traiesti langa lac unde poti sa te dai cu barca, cu canoe, sa pescuiesti sau sa stai la plaja.  In UNAVIA, din comuna Berceni avem case langa lac .    Dar si copillor le trebuie un loc pentru joaca.. si am vrut sa vad cum ei in Spania administreaza locuri de joaca.. si uitati ce am gasit.

Au deex aceasta casuta la care poti sa te urci ca pe un perete folosind o sfoara.. copiilor le place sa se urce pe acest fel de perete.

loc de joaca topogan

De sus se poate cobori pe un topogan… sau ..

loc de joaca cu topogan

poti sa mergi pe un pod de lemn inspre alte casute la care poti sa inventezi alte jocuri..

loc de joaca

Architectura locurilor de joaca a inceput sa ma fascineze.. doream sa aflu ce configuratii mi ar place sa va aduc in comuna Berceni in Proiectul Unavia.  Si oriunde am ajuns am cautat locuri de joaca pe care leam analizat si fotografat… De sus de exemplu uitati unul dragut.. cum vedeti sunt mese si scaune langa locul de joaca,, cei mari pot sa bea o bere si sa manance,, cei mici sa se dea in leagan , topogan sau orice altul dintre facilitati.

loc de joaca copii de sus

Mia placut acest loc de joaca.. are gard jur imprejur.. asa o sa facem si noi in Comuna Berceni.. vrem ca cei mici sa se joaca in maximum siguranta.

loc de joaca copii imprejmuit

Cum vedeti marea.. asa o sa fie si in UNAVIA.. doar ca in spatele locului de joaca o sa fie lacul.. locul de joaca bineinteles o sa fie ingradit de jur imprejur.

loc de joaca copii langa mare

Mia placut si trampolina aceasta.. doriti sa o avem in parcul de distractie? Putem adauga daca credeti ca arata bine!

loc de joaca copii trampoline

Oriunde am fost erau locuri de joaca pentru copii.. in munti.. fata mea imediat a fos atrasa de leagane.  Si noi ca copii ne placeau leaganele asa de mult?

loc de joaca copii la munte

Si in mijlocul orasului erau plasate locuri de joaca compacte.. langa ele banci .. si noi in UNAVIA o sa avem langa locul de joaca banci.. si langa sa nu uitati este zona de gratar cu mese!

loc de joaca copii urban

Cred ca toate aceste imagini mi au dat mie idei despre cum vad locul de joaca in proiectul de case UNAVIA.. aveti oricare alte idei? dorinte sau orice altceva ati dori in zona de distractie pentru copii vostri va rog contactatima prin facebook sau email. Dorim ca copii vostri sa aiba o experienta frumoasa de anii lor de copilarie, sa se joaca in pace, liniste, voie buna si MAXIMUM siguranta. Va asteptam sa veniti in proiectul nostru si sa vedeti cum construim parcul de distractie pentru copii UNAVIA.!

Recommended Posts