UNAVIA Vacanta 2016 12 din mai multe

Buna ziua!! ma opropriu de sfarsitul povestei mele despre vacanta de vara 2016 si ce am preluat din ea in relatie cu viata in general si proiectul de case UNAVIA din Comuna Berceni in particular. Data trecuta vam povestit despre cum planuiesc sa construiesc locul de joaca pentru copii in proiectul UNAVIA.

In cateva dintre povestiorele precedente vam povestit despre cat de bine este sa traiesti in natura.. sa ai o curte pe care o ingrijesti si in care copii se pot juca in liniste, si una care va poate oferii roadele pamantului mai ales legume si fructe organice.  In Spania am vorbit cu oameni si iam intrebat despre regretul cel mai mare care al au .. si multi mi au spus ca regretul cel mai mare este ca nu traiesc mai des in natura.. poate din cauza asta multi au adus natura unde ei traiesc.. inclusiv la bloc.

curte pe perete
Marele Pshiholog Freud a scris „Florile sunt odihnitor să se uite la. Ele nu au nici emoții , nici conflicte. ” Mai ales daca au balcoane la bloc, multi adauga flori si tot felul de alte ghivece cu plante .. imaginati pentru o secunda ca scoateti ghiveciurile.. cum ar arata blocul acesta? Cum ar fi viata celor care locuiesc in aceste case?  Luther Burbank un mare ecologist American a zis „Florile fac intotdeauna oamenii mai buni, mai fericiti.. acestea sunt soare, alimente și medicamente pentru suflet”
flori la bloc

Puteti sa faceti comparatia aici: uitati balconul cu plante vs cele fara.. unde ati dori sa locuiti?

balcon cu plante

Inclusiv in cetatile de olealta, ,la balcon au pus flori..

balcon cu flori

Mia placut foarte multe acest perete.. cat de frumos este cu florile ? si este doar un perete!! oricine care are o casa poate sa aiba un perete asemanator!!

perete cu flori

Inca o curte care mia placut.. nu este mare dar plina de farmec! Nu ne trebuie prea mult spatiu . totul depinde ce facem cu acel spatiu!

curte mica

Luther Burbank, ecologistul, a spus si cred foarte tare ca: „Trebuie să ne întoarcem la natură și natura lui Dumnezeu. ” tot a mai spus „Dacă încălcați legile Naturii ești propriul tău avocat al acuzării, judecător, juriu și călău. ”

De sus am vazut curtile caselor acestea.. si mam gandit la voi.. ce bine mam gandit este pentru cei care observa ce eu vad in aceasta imagine! Posibilitatea de a trai la casa cu curte pe care o puteti amenaja si cate lucruri se pot face in acea curte!!  „Grădinăritul este modul în care mă relaxez. Este o altă formă de a crea și juca cu culori” a zis marele designer  Oscar de la Renta.

casa cu curte

Imaginea urmatoare este din Palatul Regal.. Regii se plimbau si se plimba in curtea palatului.. avand o casa cu curte si voi sunteti regi.. care puteti sa va plimbati in curtea palatului dmnv.  Actrita Lillie Langtry a zis „Bucuria cea mai durabilă și curată vine la mine din grădinile mele. ”

curtea regala

Marele scriitor George Bernard Shaw a zis „Cel mai bun loc pentru a găsi Dumnezeu este într-o grădină. Puteți să l cautati acolo. ”

intrare casa cu flori

Nu e nevoie de o curte prea mare sa va puteti bucura de flori si natura … in Proiectul UNAVIA din Comuna Berceni va oferim o curte de 120 metri care puteti so amenajati cum o doriti dmnv. Dar pana la urma este decizia dumneavoastra cum asa zice si aceasta poza pe care am luato intrun magazin in Spania.  Nu uitati ca aveti in proiectul UNAVIA: curte proprie, plaja la lac natural, centru civic cu piscina si loc pentru gratar sub pomi mari si fructifieri.. Cred ca este destula natura sa va bucurati de ea si sa va incante sufletele!

decizia este a ta

Data viitoare inchid acest mini romana de vacanta si continuam cu alte lucruri importante…

Recommended Posts