UNAVIA Vacanta 2016 3 din mai multe

Va povesteam despre zilele petrecute in Cluj la festivalul de muzica Untold si cum am nimerit la o taraba de carne la care am mancat cel mai bun Steak din lume preparat de un bucatar care pentru zile in sir si mii de felii de carne pe care lea preparat intodeauna a tinut zambetul pe buze. Ceva nemaipomenit! Pe deasupra purta o camasa cu zicala „Baietii Buni merg cu Metroul” ceva care si noi in Unavia credem solemn si deaceea suntem localizati doar 8 minute de statia de metrou IMGB.  Bon.. mergem inainte…

Incepem ziua cu o cafea normal! la o cafenea in centrul Clujului. O cafenea foarte interesanta, locala, patroana vorbea Germana si Magiara si Romana dar deabea a invatat!. Da da.. ce tara minunata avem! Sunt multe neamuri aici in Romania.. multi au venit aici sa se bucure de natura tarii astaia si roadele pamuntului.  Aici in aceasta cafenea m-am simtit sincer in alta tara .. dar eram in Cluj, eram in Romania dar ma simteam ca pentru cateva minute am luat avionul inspre alte meleaguri. Tot aici daca va uitati mai bine am mancat una dintre cele mai bune placinte de branza .. offffffff doar amintirea imi face pofta!!

cafenea in cluj

Dupa ce cafeaua sia facut efectul si nea energizant .. am facut drumul inspre centrul Clujului si deacolo ne-am catarat ca sa vedem orasul de sus.

peisaj cluj

Si ce frumos este orasul incojurat de natura! o sa revenim la domeniul natura mai tarziu in alt capitol dar nu cred ca este cineva care nu si ar dorii mai multa natura imprejur.. sa traiasca cu mai mult aer curat, o locatie in care sa poate sa fie mai activ si sa se bucure de darul dumnezeiesc numit NATURA.  Bon .. mai tarziu inco o noapte de muzica la UNTOLD.. si peisaje frumoase peste tot.. asta ar fi o imagine…

spectatori la untold
In aceasi noapte in cadrul parcului in care a fost tinut UNTOLD .. a luat loc o expozitie de artizanat Romanesc. Aici am gasit cea mai buna si calitativa tuica din lume .. nu am poze pentru ca toata taraba a fost cumparata dintro data de o doamna ininte sa iau poze.. a venit cu o masina acolo si a bagat totul in masina.. CE ciudat?. Dar uitati ce am gasit! T-shirts cu imprinte foarte interesante.. Roman mandru! cu un zambet pe buze.. si de ce nu? Toti trebuie sa fim mandrii pentru o tara bogata cu natura si istorie pe care putine tari au .. cu un popor care a nascut genii mondiale si multe alte lucruri pe care trebuie sa fim mandrii pentru ele.

 

roman mandru

Dar toti stim ca mandria cea mai mare al Romanilor sunt.. da! Romancele! ele fac tara asta mai frumoasa.. amplifica natura naturala data de doamne doamne. Ele sunt cele care muncesc mai mult decat .. decat si barbatii.. fac si fac si fac.. si cine au mai multa grija de copii si nepoti si soti decat femeile tarii astaia? Poti fi Romanca mandra.. pentru ca esti cea mai cea mai dintre femei. !! Va salut doamnelor tarii astaia pentru ce sunteti! Mandria noastra.

romanca mandra

Recommended Posts