UNAVIA Vacanta 2016 5 din mai multe

Buna !!! da am fost la UNTOLD in Cluj, am vazut un spectacol nemaipomenit, am facut prieteni, am mancat bine si am invatat multe lucruri… dar acum ca ma uit la poze este inca ceva care realizez .. ceva important!!   Haideti sa ne uitam impreuna… mai jos vedem tinerii care impreuna au dansat si au simtit spectacole pentru zile in sir. Toti impreuna, ca unul! sub un steag si o melodia inima batea ca una!
spectatori la untold 2016

Aici mai jos sunt sacii de dormit .. orasul de saci in care am dormit pentru cele zile de festival.. Toti impreuna unul langa altul .. toti am devenit egali.. toti aceleasi corturi, dormeam in acelasi loc foloseam aceleasi toalete. Dintrodata am devenit ca niste frati si surori.. si asta a fost WOW.

saci de dormit la untold

Cat de bine a fost sa impartasim un gratar .. DA MARE SI BUN 🙂 si o bere .. este viata mai buna decat prietenia asta intre oameni, fratia? impartasirea clipelor vietii oriunde ar fi ea?

carne si bere la untold

Am inteles ca oamenii doresc sa fie impreuna.  Suntem tare sociali si ne trebuie unul pe celalalt. Ce sa fac la UNAVIA ca sa ajut sa creez aceasta socializare intre locatarii proiectului rezidential .. sa fie la fel cum am simtit eu la UNTOLD in Cluj? Si m-am gandit si m-am gandit.. Si uitati ce planuiesc.. Ce ziceti voi?

  1. UNAVIA Imobiliare o sa va construiasca PLAJA privata langa lac .. aici puteti sta impreuna la plaja, fetela discuta, si baietii la undita.!
  2. UNAVIA Imobiliare o sa va construasca langa Plaja loc pentru gratar.. inclusiv gratar profesional, mese si scaune pentru ca locatarii proiectului reziential Unavia sa socializeze ei, familiile si prietenii lor la un gratar si o bere

M-am gandit wow ce misto ce frumos o sa fie… imaginati sa aveti aceste facilitati! dar stati.. ce facem cu copii? pai haideti sa adaugam ceva!

3. Unavia Imobiliare o sa va construiasca un loc de joaca ingradit langa zona de gratar. Acolo copii vostri pot sa se joace in liniste pe topogane si alte facilitati pe care le aducem in aceasta zona.

Off! mult de facut.. dar parca ceva lipseste!!! vreau sa fac cat mai mult pentru ca locatarii proiectului UNAVIA sa se socializeze sa se imprieteneasca si sa devina ca o familie.. CA LA UNTOLD!! daaaa am o idee!! da.. ce credeti?

4. UNAVIA Imobiliare o sa va construiasca un centru civic care o sa includa: piscina, zona de scaune, si incinta pentru zona  de fitness/aerobics, intalniri, etc. Se poate folosi pentru boteze, si alte festivitati alor locatarilor proiectului.  ASTA DA ASTA DA!!

Cred ca cu aceste 4 proiecte UNAVIA devine cea mai interesanta, cel mai sociabil proiect de case in tot Bucurestiul, comuna Berceni, Ilfov sau oriunde pe lume. Stati ca nu v-am aratat poza Lebedii de pe lacul nostru.. o sa va arat in curand ca sa intelegeti despre ce e vorba.. Este cel mai pastoral loc in lume…  Vreti sa vedeti? Ok…

lebeda alba pe lac unavia

Va las cu lebeda alba care locuiesti in fata proiectului UNAVIA pe lac. Va transmite toate bune ! Si pa pa UNTOLD 2016,, pa Cluj.. ne vedem la anul! Dar noi revenim maine cu mai multe peripetii din vacanta UNAVIA 2016!

Recommended Posts