UNAVIA vacanta 2016 6 din mai multe

Buna!! Ce faceti? da deci am plecat de la #UNTOLD din cluj .. inapoi inspre orasul mare,.. Bucuresti. Dar pe drum am facut un popas.. de fapt mai multe.. primul in orasul medieval Sighisoara. Ce frumos! aici in Romania sunt orase medievale pentru care multi pleaca peste hotare sa viziteze. Uitati casele si natura.. dintrodata am inteles ca dupa multa gramadaie, topaiala si buna voie ce bine este pacea naturii! linistea! si in acelasi timp posibilitatea de a ma uita imprejur si a vedea natura, peisaje, si auzi pasarelele cantand .. da e bine a reveni la singular pentru a obtine puteri noi.

sighisoara peisaj

In acest oras magnific m-am catarat pana sus la cetate .. acolo am putut sa stau pe o terasa ingusta, dar plina de verdeata si flori, si sorbii o cafea. Ce bine! ce rai pe pamant este sa stai in gradina .. flori si verdeata imprejur si avea o cafea buna de dimineata. Nu ti trebuie pe nimeni si nimic. Imaginea este perfecta! Cat de ingusta era terasa imi era destul de mare pentru ca sa pot absorbii darul naturii care ma imbratisa din prejur.. asta sa nu mentionam si placinta de mere care a fost extraordinara!

cafenea terasa sighisoara

In drumul inapoi inspre masina am remarcat o casa cu o curte asa de frumoasa! Am luat o poza.. utiatio aici.. un leagan din pom, trandafirii infloriti, o mica terasa .. spatiu de joaca .. DOAMNE nu asta este raiul pe pamant?

casa cu curte sighisoara

Din pacate am trebuit sa reincepem drumul inspre Bucuresti. As fi ramas in Sighisoara .. un loc unde timpul sa oprit de mult .. unde natura si frumusetea locului este asa de puternica incat te imbeata de bine.. .. drumul insa ne ia inapoi inspre Bucuresti dar facem o escala in Brasov.. Poiana Brasov!

coliba haducilor poiana brasov

Cred ca toti cunoastem Coiba Haiducilor din Poiana Brasov .. Odata mai pe vremuri era loc de referinta.. in timp sia pierdut farmecul si nici mancarea nu e cine stie ce. Am oprit aici pentru ca imi place decorul .. ma aduce inapoi la lucrurile artizanate, la radacini .. la simplicitate.. la lucrurile de care nu le mai dam importanta in vremuri in care Iphone si Ipad sunt la voga.  Am luat o ciorba ca sa mi incalzesc sufletul .. si am incercat pe deoparte sa inhalez cat mai mult oxigen din brazii padurilor,, si pe cealalta parte sa mi reamintesc de lucrurile esentiale ale vietii — artizanaturile de pe pereti au fost cei care mau inspirat.

Mi am reamintit despre ce am constatat data trecuta ca oamenii au nevoi sociale .. nevoi de a impartasii viata si experientele cu altii. Cu alti oameni. Ca ne trebuie fratia omeneasca. Sa discutam, sa dansam sa mancam impreuna. Dar ne trebuie si singuritatea din cand in cand. Si locul cel mai bun pentru aceste momente de singuritate sunt in locuri in care natura ne imbratiseaza. Parcuri, munti , toate cele sunt locuri in care ne putem refugia pentru momente de singuritate care toti avem nevoie de ele, sa ne reincarcam, sa ne curatam de ganduri, de probleme. de alergarea continua de fiecare zi.

Sunt mandru.. foarte mandru! ca in proiectul UNAVIA din comuna Berceni oferim case cu curte si terase la care puteti sa stati in libertate, fara deranj, incojurati pe deoparte de florile si pomii pe care ai cresteti in curte, si pe cealalta de familia care va sta acolo sa va protejeze oricand aveti nevoie. La un pas de casa o sa gasiti plaja privata la lac, si locul de recreatie pentru cei adulti cat si cei tineri pe care UNAVIA construieste. Aveti o natura de vis,, aveti in UNAVIA tot ce va trebuie pentru ca sa va reincarcati puterile oricand aveti nevoie.. dupa o zi la serviciu sau oricand aveti nevoie!  Este cel mai mare dar care va pot oferi !!

 

Recommended Posts