UNAVIA Vacanta 2016 7 din mai multe

Buna Ziua!! ce bine este sa va revad si sa continuu sa va povestesc despre vacanta de vara 2016!… Dupa ce am fost la UNTOLD in Cluj, si v-am povestit de drumul inapoi inspre Bucuresti prin Sighisoara si Brasov, si cum am constatat cat de valoros este sa traiesti intrun cartier rezidential cu curte si natura… am continuat inspre Spania. O tara pe care am auzit multe despre dar niciodata nu am vazuto. Si deci am decis hai sa ma duc in Spania cu sotia si cea mica a noastra care implineste in curand 8 ani… offf cat de repede trece timpul!

Si ce sa va spun? Spania e o tara extrem de frumoasa, cu istorie si cultura si mancare si ce vrei.. dar pana la urma oameni tot muncesc tot merg colo coace si tot la fel ca peste tot. Nimic diferit in viata de acolo decat la noi la Romanica.  Percentul de somaj acolo este peste 20% .. nu mi-a venit sa cred!? ce? in fine.. dupa muzee si tapas si toate am mers la gradina zoologica .. acolo i-am promis ficei mele ca o sa mergem.. Si uitati voi pe cine am intalnit!!!

pinguini la zoo

Niste pinguini asa de frumosi!!  mau captivat si nimic altceva nu era prea important .. in momentul in care am pus ochii pe ei simplu nu mai vroiam sa plec de acolo. Ma interesa ce fac, cum merg, ce mananca, cum se joaca.. in final am fost tras inspre alte surprize ca deexemplu:

meduze la zoo

Ce viata superba exista in marile si oceanele noastre?!! Cata viata care noi oamenii de rand nu o vedem.. dar e acolo exista,, in adancimi.. forta si frumusetea naturii este evidenta! NATURA asta cat de frumoasa esti.. cat de magica? cat de accesibila pe o parte si pe alta numai celor care te cauta si vor cu adevarat sa te descopere.. dintrodata am realizat ca aceasta gradina zoologica imi ofera mie si familii una dintre experientele cele mai intersante si bogate in viata..  puneti pe o oparte mergerea la mall sau mersul pe strada la gramadie.. si pe alta sa privesti si sa descoperi natura si animalele care traiesc pe pamuntul asta .. ce este mai viu si bogat?  Dar surprizele nu sau oprit aici

iguane la zoo

Serpi, iguane si reptile din toata lumea ne au facut cu ochiul.  Aveau toate culorile posibile, proveneau din toate tarile si continentele si toate erau frumoase! Natura noastra este majica!
Dar stati sa vedeti mai departe…  pe cine altcineva am intalnit!

girafe la zooa

„Cine” a creat asa o creatie perfecta? adica,, uitati va la poza.. cum e posibil asa ceva? luam natura si creatia asta ca ceva dat, nu cred ca nimeni dintre noi apreciaza destul perfectiunea si frumusetea naturii si creatia DUMNEZEIASCA. Imi vin fiorii cand scriu aceste randuri.  In continuare… uitati pe cine am intalnit!

ursi la zoo

O familie de ursi.. nu am stiut ca fac spagat! au clasa de YOGA la zoo? 🙂 .. erau blanzi de la o departare.. nu trebuiau sa si demonstreze puterea prin zgomote sau bataie in piept. Stiuau puterea lor. Stiau cat de frumosi sunt si ce creatie majica sunt.. Dar pentru mine cel putin .. Cita in poza ma coplesit de emotie.

cita la zoo

Doamne ce perfectiune! ce frumusete!! exista un obiect mai frumos decat ea? toti vrem poseta aia, marca cealalta .. masina aia, … exista Ferrari sau orice alta marca de masina sau obiect mai frumos decat acest animal? aceasta creatie?

imagine tigru alb

Poate tigrul alb! natura are intodeauna altceva sa ne surprinda .. altceva mai mai .. ce majestic este acest tigru? Cat de rar este? Cine la „facut” cine la „inchipuit? .. Raspunsul este clar.  Natura care ne incojoara este un dar! O minune ca si noi de altfel., un miracol.

Am revenit cu familia inapoi la apartamentul pe care lam inchiriat in Barcelona .. inapoi in „civilizatie” , dar pentru zile in sir nu am putut sa uit de sensatia pe care am avuto acolo in mijlocul animalelor .. unde natura sia prezentat maretia, frumusetea, puterea, majicul ei.  Am inteles pentru totdeauna ca numai incojurati de natura putem trai o viata care este in concordanta cu cine suntem cu cine am fost. A trai la bloc departe de natura ne elimina o mare parte a ce suntem , ne elimina acea conectiune cu miracolul Dumnezeiesc, ne face sa alergam dupa prostii si nevalori.

Am inteles ca pot sa traiesc doar in natura, doar intro casa cu curte, pe care imi place so ingrijesc, doar una in care imi cresc un catel si o pisica.. bineinteles am familia sa ma ajute cu ei.. Si o casa care nu este in mijlocul polutii orasului .. ci putin retrasa, langa un lac sa aiba un loc in care pot sa privesc pasari , si pesti .. o casa in larga natura in care eu si familia putem avea momente majice si de neuitat. Cred ca proiectul de case UNAVIA din comuna Berceni ofera acel loc : aproape de metrou si oras dar este si incojurat de natura, lacuri si verdeata. Acolo in comuna Berceni puteti sa va regasiti pacea interioara, si sa traiti in concordanta cu natura .. aceasta este un dar Dumnezeiesc dar trebuie sa stim sal primim!

Recommended Posts