UNAVIA Vacanta 2016 8 din mai multe

Buna ziua!! va povesteam despre vacanta noastra de vara.. care a inceput in Cluj la concertul UNTOLD si a continuat prin orasele medievale Sighisoara si Brasov inspre Bucuresti. De acolo inspre Spania. In Spania unul dintre amintirile cele mai frumoase a fost gradina zoologica in care am vazut cat de frumoasa este natura cat de puternica si DUMNEZEIASCA..  unde am realizat ca nu pot sa traiesc decat intro casa la curte… uitati inca cateva imagini si amintiri din gradina zoologica .. am vazut camila cu doua cocoase. Ce cestie! mare diferenta intre ea si cea cu o cocoasa! Natura stie exact ce sa ne dea pe baza nevoilor.

camila

Dupa care Elefantii .. cata putere au aceste animale si in acelasi timp ochii lor sunt blanzi .. ei sunt ramasite alor animalelor care au trait pe pamant acum milioane de ani.. ce dar este sai avem .. ne leaga cu milioane de ani de istorie..

elefanti

Tot asa broastele testoase mari si ele sunt ramasitele animalelor care au trait pe pamantul asta milioane de ani in urma … ma tot uitam la ele sa vad daca transmit cumva niste informatii .. ceva pe care ele le stiu.. doar au fost asa de multi ani pe pamant, au vazut si au luat parte de atatea scimbari.. ce or fi stiut ele ce noi nu stim? ce or fi vazut ele ce noi inca nu cunoastem sau nu realizam?

broasca

Lam intanit si pe Nemo .. cate culori exista in adancimile apelor noastre! ce combinatii!!

peste nemo

Mie este teama de serpi.. ce ziceti despre frumusetea asta insa? este poate sarpele cel mai veninos din lume. cel mai special.. o cobra alba. foarte tacuta de altfel.. sta ea acolo.. dar cu veninul ei poate sa ia jos orice animal.  Cata frumusete exista,, cata putere exista aici in natura asta data noua locuitorii pamantului asta? Fara limite fara limite!!

cobra alba

Si animalele pana la urma tot ce le trebuie este sa manance .. stau ele girafele si zebrele impreuna fericite sa impartaseasca putin fan sau ce or fi primit pentru pranz. La umbra bineinteles!

girafe si zebre mananca

Si la fel ca ele si pentru noi a venit timpul sa luam pranzul .. si dupa o zi plina de natura, soare si fericire si multumiti ca am vazut animale pe care de obicei nu avem ocazia sa le intalnim.. o bere este cea mai indicata bautura! una rece de tot!!

bere rece

Daca am reusit sa va fac putin pofta de natura .. va reamintesc ca proiectul de case UNAVIA in comuna Berceni este in mijlocul naturii .. are plaja privata la lac pe care se tot plimba rate frumoase, si avem si lebede! pe deasupra in adancimea lacului sunt pesti gustosi…  imprejurul proiectului sunt pomi fructiferi , si piste pentru biciclete si jogging. Sunteti in mijlocul naturii dar in acelasi timp la minute de metrou si Bucuresti.

Daca pe dealta vam facut pofta de o bere.. construim in proiectul UNAVIA zona pentru gratar si mese unde puteti sa invitati prietenii si familia sa petreceti dupa o zi la plaja.. acolo este locul cel mai indicat pentru bere rece! daca doriti mai degraba la piscina.. va construim centru civic cu piscina, si sala de fitness care se poate folosi ca si loc de petreceri. Acolo dupa piscina sau la ziua onomastica, sau botez sau orice alta serbare puteti avea impreuna cu cei dragi o bere sau mai multe 🙂 ..

Oricum are fi daca doriti natura, daca doriti un loc in care puteti sarbatorii viata asta in natura si cu o bere.. UNAVIA este locul pentru dmnv.!!!

Recommended Posts