UNAVIA Vacanta 2016 9 din mai multe

Am ramas inca in Spania.. sa admiram natura. Dupa ziua in care am vizitat gradina zoologica, unde am vazut cele mai frumoase animale, si ne am racorit la o bere .. si am realizat valoarea caselor incojurate de natura, am mers si la gradina botanica. De mult nu am avut timp sa ma plimb intro gradina botanica., desi ca copilul frecventam des cu bunica cea din Bucuresti. In fine , in Spania tot au o gradina botanica foarte frumoasa…

floare palmier

O floare dintrun pomn palmier este intodeauna ceva special .. frumos nu?  Ce ziceti despre Orhideea asta? Ce frumusete!!

orhidee

Gandul era inspre voi cand am vazut rosiile astea si ardeii rosii.. uitativa

ardei rosii

Ma gandeam cat de bine este sa ti cultivi legumele tale .. cultivate fara tot felul de spalaturi si prafuri etc.  Dar pentru asta va trebuie o gradina.. nu trebuie un spatiu prea mare doar uitativa in poza.. nu trebuie prea mult pamant.. dar cu putin pamant ce multe puteti face!! Care ar fi diferenta in viata voastra si sanatatea familiei voastre daca in loc sa cumparati rosii, castraveti, ardei si alte legume.. le ati fi cultivat la voi in curte!

ardei cultivat

E una sa locuiesti la bloc si sa te uiti in gradina.. si alta este sa stai LA GRADINA,, sa ai o curte in care poti cultiva legume sanatoase, si flori sa va transforme viata mai colorata, parfurmata si FRUMOASA!

bloc langa parc

In umbra pomilor m am simtit ca in zona parcului pe care vi l constuim in proiectul UNAVIA. Cum v-am spus deja construim un parc pentru copii, cu loc de joaca, si langa el avem plaja la lac si zona special amenajata cu mese si gratar. Toate acestea sunt in umbra catorva pomi extrem de generosi si frumosi. Trebuie sa ne vizitati sa-i vedeti!

la umbra sub copaci

In pacea si linisitea naturii din parc pasarale pot sa vina si sa se joace si sa ciripeasca.

pasare in gradina

Si fetita mea a gasit un loc sa sara coarda,, parintii pot sa stea pe banca si sa atipe putin.. doar nu sunt masini aici in parc.. totul este safe si linistit.

fata sare coarda

Cel care avea grija de plantatii mia facut ciuda .. stropea floriile si cultivatiile…in linistea si pacea parcului.. Cine dintre voi ar dori sa faca la fel? Sa si stropeasca florile si legumele si iarba gradinii propri? Cred ca este una dintre activitatile care aduc cea mai multa fericire in viata: sa ai grija de curtea casei tale.

om lucreza gradina

Dupa o zi plina de natura, umbra pomilor, ciripit de pasarele, o leaca de somn, sarit de coarda, legume organice si flori speciale,, ce poate fi mai bun si mai racoros decat un pahar de bere rece? sau daca nu un pahar..DOUA ! e si mai bine!

pahare bere

Recommended Posts