UNAVIA Vacanta 2016 Ultima din mai multe

Cum vam promis .. asta este ultimul update al vacantei de vara 2016 si ce am invatat din ea (in afara de faptul ca orice lucru bun are un sfarsit) ,, in fine .. data trecuta vam prezentat valoarea de a avea o casa cu gradina  .. in curtea caselor din comuna Berceni puteti dezvolta o gradina de vis!   In continuare in Spania .. am pozat diferite lucruri care mi au placut si am dorit sa le impartasesc cu voi.. deexemplu ce frumos este un gard cu flori?

gard cu flori

Gardul pe care construim la casele voastre din UNAVIA comuna Berceni .. are fundatii de beton si este construit din lemn calitativ. Oricand puteti creste pe el flori ca in poza pe care vam atasat say mai FRUMOASE!   .. Mia placut foarte mult urmatoarea piscina.. era langa mare,, imaginativa ca in proiectul UNAVIA, piscina este construita la approximativ 30 metri de lac. Aveti aceasi perspectiva din piscina,, ca in poza.. nu trebuiti sa calatoriti prea mult, aveti tot ce va trebuie sa va distrati in UNAVIA!
piscina

Cele mai scumpe case pe litoralul Spaniol au intrari din fier forjat.  Si in UNAVIA portile sunt din fier forjat de cea mai inalta calitate.  In loc sa platiti milioane de Euro pentru aceleasi materiale .. case din UNAVIA sunt numai 57,500 Euro ..

poarta fier forjat

Daca vine vorba despre porti.. mia placut aceasta poarta ,. intrarea a unei vechi catedrale

intrare poarta

Sti ca locul are valoare pe baza cat de frumoasa, detaliata si bogata este intrarea … E.. in proiectul UNAVIA va construim o intrare pe masura! O poarta de lux, intrare pentru masini cu telecomanda, una pentru pietoni, iluminata, construita din fier cu detalii fine .. cand reveniti acasa stiti ca veniti la calitate! si musafirii vostri o sa ramanca.. cu gura descisa!!  Dar mergem inainte! nu ne oprim aici! Miau placut geamurile enorme a acestor biserici si catedrale.  Pe timpurile celea, architectii catedralelor erau cei mai buni din lume si aveau bugeturi fara limita .. in timpurile noastre multi doresc sa i copieze fara succes.

geam catedralele

Geamurile sunt mari ca sa lase lumina Dumnezeiasca sa intre in locul de rugaciune. Sa incalzeasca sufletele. Si sa ocroteasca. E! in comuna Berceni, va oferim case cu geamuri mari, in unele zone de jos pana sus.. in asa fel in cat sa aveti ampla lumina in casa voastra!

geam biserica

Imi plac trepte si scari.. nu numai mie, ca doar peste tot in lume, locurile cu trepte sunt cele mai turistice, cele mai cautate.. de ce ne atrag asa de mult ? Nu stiu exact dar stiu ca exista ceva majestic in urcatul pe trepte

trepte

Am ajutorul fetei mele sa va arat alte scari / trepte care mi au placut foarte mult.. as sta si le as privi ore intregi.. nu stiu de ce.. dar stiu ca mi plac.. Si de aceea in casele din comuna Berceni va oferim trepte si scari din marmura! din material Italienesc de mare calitate ..  va doresc ca scarile din UNAVIA sa va ofere sentimente placute si speciale!,, asa cum pozele acestea poate va creaza.

scari

Cu asta am ajuns cred la sfarsitul celor lucruri care am vrut sa impartasesc cu voi din vacanta de vara 2016.   Daca reveniti sa cititi articolele acesti rubrici o sa realizati ca in proiectul de case UNAVIA facem tot posibilul sa va oferim case de cea mai buna calitate, curti mari in care sa puteti cultiva o gradina si sa aveti loc de joaca pentru copii si loc in care sa va alintati cu musafiri si familie , geamuri mari prin care soarele sa va surada, centru civic cu piscina in care sa va delectati si sa va antrenati sau sa sarbatoriti evenimente importante, plaja la lac privata, loc de joaca pentru copii cu toate cele, loc pentru gratar pentru cei mari cu mese si scaune, si multe alte facilitati ca sa va ofere o viata buna si fericita! Ne revedem in curand!

Recommended Posts